Banes Motor České Budějovice
01.06.2015, Filip Kortus

Tomáš Vochozka míří do Třince

Starší dorost hlásí ztrátu. Talentovaný útočník Tomáš Vochozka odchází k Ocelářům na jednoroční hostování. Produktivní hráč byl jedním z tahounů loňského mladšího dorostu.

Patnáctiletý útočník odchází na roční hostování k třineckým Ocelářům. „Na konci sezony jsem obdržel nabídku na několikadenní zkoušku. Nabídku jsem přijal a nakonec jsme se domluvili na hostování,“ říká Vochozka. Forvard s jedenadevadesátkou na dresu je domluven v Třinci i na škole. „Vše mám již vyřízené, do Třince budu chodit na obchodní akademii,“ pokračuje Tomáš Vochozka. Třinec si Vochozka vybral kvůli několika faktorům. „Oceláři mají výborné zázemí a kvalitní kádr. Na to jsem poohlížel,“ pokračuje mladík.

Reprezentant do šestnácti let stihl odehrát za reprezentaci čtyři utkání, ve kterých nasbíral tři body. Minulý ročník patřil k oporám extraligového mladšího dorostu, za 34 utkání nasbíral 39 bodů. V minulé sezoně odehrál i sedm zápasů za starší dorost, ani v jednom zápase nebodoval.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....