Banes Motor České Budějovice
10.06.2015, Miroslav Mayer

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE,

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Zasedala Správní rada HC České Budějovice a vydala zápis ze svého zasedání.

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, z.s. (dále jen „HC“)

ze dne 5.6.2015

Přítomni:

  • Milan Janoušek

  • Jan Ryba

  • Milan Šesták

  • Aleš Kotalík

Jednání Správní rady zahájeno v 12:00 hodin dne 2.6.2015.

  1. Účetní závěrka

    Správní rada projednala účetní závěrku spolku za sezónu, kdy se podařilo v sezoně 2014/15 udržet vyrovnané hospodaření a spolek hospodaří v černých číslech.

    Zároveň se podařilo udržet finanční prostředky získané z narovnání s Mountfieldem do nové sezóny, jako základ rozpočtu.

    V druhé polovině měsíce června zahájí společnost BDO CB, s.r.o. audit hospodaření spolku.

  2. Valná hromada

    Správní rada projednala a schválila, termín konání řádné valné hromady spolku HC České Budějovice na 31.8.2015.

    K posunu předpokládaného termínu konání řádné valné hromady došlo na základě skutečnosti, že jedním z projednávaných bodů valné hromady je zpráva auditora, tento by zřejmě v červnu ještě nebyl k dispozici.

5.) Trenérská rada

Trenérská rada následně projednala následující body:

  1. Trenérská rada doporučila účast hlavního trenéra staršího dorostu Martina Všetečky na Mezinárodním trenérským sympoziu IIHF 2015, správní rada návrh schválila.

  2. Trenérská rada projednala a doporučila vyhovět žádosti hráčů Matěje Šafáře a Šimona Masopusta o umožnění hostování v HC Tábor, správní rada schválila.

  3. Trenérská rada projednala a doporučila vyhovět žádosti hráčů Tomáše Vochozky a Vojtěcha Brabce o umožnění hostování v HC Třinec, správní rada schválila.

  4. Trenérská rada projednala a doporučila vyhovět žádosti hráče Petra Vojtěcha Buchty o umožnění hostování v IHC Písek, správní rada schválila.

  5. Trenérská rada doporučila vyhovět žádosti Vedoucích SPS I. a II. o přeřazení dvou hráčů o kategorii výše v rámci letní přípravy, jedná se o V. Nedorosta, T. Cibulku. Případné postaršení hráčů pro soutěžní období projedná trenérská rada na základě návrhu trenérů a vedoucích SpS I., SpS II. po předsoutěžní přípravě na ledě na konci měsíce srpna.

  6. Trenérská rada reagovala na četné žádosti hráčů o uvolnění z tréninku, včetně reakcí trenérů, jak mají postupovat. Trenérská rada zaujala následující stanovisko:

  • Hráči kategorie starší žáci, a SCM nebudou uvolňováni z důvodu jiných aktivit, týdenní tréninkový cyklus je důležité z pohledu komplexní přípravy a tréninku hráče dodržet (důvody omluvy: zdravotní, rodinné, škola, atd.)

  • Hráči kategorie mladší žáci a níže je možné uvolnit hráče po domluvě s trenérem, sportovní aktivity mimo klub doporučujeme plánovat max. 1xtýdně.

  1. Trenérská rada doporučila nové garanty, specializované trenéry:

  • Trénink obránců – Ladislav Kolda

  • Trénink útočníků – Martin Štrba

  • Trénink brankařů - Stanislav Hrubec

6.) Dresy

Správní rada rozhodla, že do příští sezóny nastoupí klub v jednotných dresech MOTOR, nejedná se o malou částku, výraznou část prostředků má klub již zajištěnou. Nicméně osloví partnery o přispění, rodiče s žádostí o podporu při získávání sponzorů.

Prezident Správní rady Milan Janoušek ………………………………..

Viceprezident Správní rady Aleš Kotalík……………………………….

Člen Správní rady Milan Šesták ……………………………………….

Člen Správní rady Jan Ryba …………………………………………..

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice