Banes Motor České Budějovice
08.07.2015, Klub

Motor fotbalový Evocati Cup neobhájil

DOBRÁ VODA — V roce 2014 se hokejisté Motoru poprvé zúčastnili fotbalového turnaje Evocati Cup, tedy klání v malém fotbale pod záštitou jednoho z hlavních sponzorů českobudějovického hokeje. Hned v prvním ročníku dokázali hokejisté turnaj ovládnout. Obhajoba v letošním roce už tak povedená nebyla.
Turnaj se tentokrát konal v o něco pozdějším termínu, kdy hokejistům už začala dovolená, byl tak trochu problém dát dohromady ideální fotbalový tým. Nakonec se dala dohromady hrstka nejodolnějších, která ve skupině narazila na týmy společností Koh-i-noor, Eurovia a E-on. Po výhře 3:2 s prvním soupeřem se ale nejnižší možný počet hokejistů poněkud "zavzdušnil" a následným prohrám 1:4 a 1:5 nezabránil ani jinak "gumový muž" Tomáš Guman v brance. Motor tak skončil ve skupině třetí a do vyřazovací části nepostoupil.

V té byl nakonec nejlepší tým E-onu, který tak bude na putovním poháru Evocati Cupu zapsán pod nápisem ČEZ Motor České Budějovice. Parádní odpoledne na dobrovodském stadionu zpestřila i autogramiáda přítomných hokejistů a dobrá nálada u občerstvení od pořadatelské společnosti Evocati vydržela velmi dlouho. Tak zase za rok!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....