Banes Motor České Budějovice
19.08.2015, Klub

Společnost evocati pokračuje jako jeden z velkých partnerů

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Úspěch ve sportu se zrodí vždy jen z tvrdé práce a často přichází po těžkém období. Hodně o tom ví i českobudějovický Motor, který musel v první sezoně 2013-14 přečkat velmi těžké chvíle. V té době se ukázali ti skuteční jihočeští patrioti, kteří pomohli novou éru nastartovat tím, že do ní vložili své prostředky. Patří mezi ně i společnost evocati s. r. o., která je od počátku nové éry jedním z velkých partnerů českobudějovického hokeje. A skvělá spolupráce pokračuje i dál.
"Ty nejvěrnější partnery poznáte ve chvílích, kdy se vám zrovna moc nedaří. Když jsme v loňském roce s evocati prodlužovali spolupráci, bylo to v situaci, kdy jsme se horko těžko zachraňovali v 1. lize. A vidíte, rok se s rokem sešel a dnes už evocati sponzoruje klub s barážovou minulostí a postupovými ambicemi," popisuje společnou partnerskou cestu prezident klubu Roman Turek, který s jednatelem společnosti evocati Radkem Gutwirthem novou smlouvu podepisoval.

"Od začátku jsme vstupovali do téhle spolupráce s důvěrou a s tím, že můžeme podpořit naše hokejisty v brzkém návratu do hokejové extraligy, a to platí i nadále. Chceme být u toho, až tady propukne postupová euforie," usmíval se Radek Gutwirth, který nechybí takřka na žádném zápase Motoru. "Atmosféra v hale je fantastická, zápasy si opravdu užívám a věřím, že to letos bude ještě lepší," dodává.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....