Banes Motor České Budějovice
07.08.2015, Tisková zpráva

Exkluzivní zápas legend, Motor vyzve reprezentaci!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Naposledy se reprezentace předvedla v jihočeské metropoli před více než rokem, kdy čeští veteráni jasně porazili ty německé. Letošní duel bude ale ještě o něco pikantnější. V rámci oslav 750 let města České Budějovice v sobotu 29. srpna od 18 hodin se proti reprezentačním hvězdám nedávné minulosti postaví legendy Motoru! A bude opravdu na co koukat...
Ohlášené sestavy obou mužstev jsou plné vynikajících hráčů nedávné minulosti. V brance reprezentace budou ex-budějovičtí Altrichter s Maříkem, v obraně například Ščerban, J. Nedvěd, Řezníček nebo naganský zlatý chlapec Libor Procházka a nebo i jediný skutečný český bitkař z NHL Kočí. V útoku to pak rozbalí mistři světa Kucharčík, Ujčík či loni ještě extraligový matador Vlasák. Kromě nich i další extraligové legendy Žemlička, Pospíšil, Kampf, Kořínek, Maškarinec nebo Eichenmann.

A kdo se postaví proti nim? Motor nenechá nic náhodě, parta veteránů, která chodí každý týden na led, bude mít velkou motivaci. V brance budou Kondelík s Dědičem, v obraně populární Rudolf Suchánek, Ladislav Kolda nebo současný masér a kustod Pavel Bláha, kromě nich K. Ťoupal, bratři Dvořákové, Bauer, ale i kondiční trenér A týmu František Bombic. Útočné výpady by pak měli vést V. Král, R. Ťoupal, F. Turek, Štrba, Caldr, L. Rob st. nebo Fousek. Chybět nebudou ani zástupci současného vedení klubu Sailer, Bednařík a dokonce i Aleš Kotalík, který se představí fandům v dresu Motoru po více než roce! Domácí dres navlékne i trenér A mužstva Petr Rosol nebo speciální fotbalový host Karel Poborský.

Zkrátka, je rozhodně nač se těšit. A teď to důležité - výtěžek utkání hraného ke slavnému výročí 750 let města bude věnován na českobudějovické hokejové mládežníky. Vstupné bude jednotných 60 Kč. Předprodej bude probíhat ve fanshopu, v den utkání budou pokladny otevřené od 15 hodin. Vzhledem k dobročinnému účelu nebudou mít na tento duel permanentkáři volný vstup.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....