Banes Motor České Budějovice
01.09.2015, HC České Budějovice

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, z.s. (dále jen „HC“)

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Správní rada zasedala i v létě a vydala zápis, se kterým seznamuje veřejnost.
Přítomni:
- Milan Janoušek
- Aleš Kotalík
- Jan Ryba
- Milan Šesták

Jednání Správní rady zahájeno v 11:00 hodin dne 17.8.2015.

1) Členská základna
Správní rada na základě žádosti o ukončení členství v HC České Budějovice z.s., postupuje dle článku 11 „Zánik členství“, odstavec 1, písmena a) dobrovolné vystoupení člena, dle platných stanov spolku.
- Petra Zikešová
- Petr Pokorný
- Lukáš Chromý
- Štěpán Švarc
- Dana Švarcová
Správní rada projednala žádost rodičů Patrika a Dominika Srnce o přijetí do HC České Budějovice, rozhodnutím správní rady byli shora uvedení přijati.
V souvislosti s náborem hráčů a žádostí o přestup do HC České Budějovice, eviduje v současně době spolek 406 hráčů, celkem 156 členů spolku.

2) Spolupráce klubu s TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Správní rada po jednání s klubem TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí uzavřela dohodu o vzájemné podpoře a spolupráci mezi kluby. Cílem je společně vytvářet odpovídající podmínky pro mladé hokejisty z obou klubů, reagovat na aktuální situaci v obsazení jednotlivých ročníků a zajistit dostatečný počet hráčů pro je jednotlivé týmy a soutěže. Další možnost spolupráce spatřujeme v pořádání akcí, turnajů, speciálních a doplňkových tréninkových jednotek.

3) Žádost KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Klub KLH Vajgar Jindřichův Hradec písemně požádal o umožnění působením trenéra HC České Budějovice Aleše Dvořáka u mužstva mužů KLH Vajgar J. Hradec v sezóně 2015/2016.
Správní rada rozhodla v rámci dohody a spolupráci a vzájemné podpoře mezi hokejovými kluby na jihu Čech vyhovět žádosti. Přičemž předpokládá, že souběh úkolů a povinností vyplývajících z trenérské pozice u MDB a pozice hlavního trenéra mužů KLH Vajgar, nebude zásadně zasahovat do kvality přípravy a tréninku týmu MDB.

4) Hostování hráčů
Trenérská rada doporučila hostování následujících hráčů:
a) P. Reizl – HC Slavoj Český Krumlov
b) M. Kadlec – HC Dukla Jihlava
c) J. Vostracký – HK Lev Slaný
Správní rada schválila hostování shora uvedených hráčů bez výhrad.

5) Audit
Správní rada projednala prvotní informaci o probíhajícím auditu, kdy vzhledem k množství podkladů a nulové ochoty předchozí účetní, musela Správní rada vzít na vědomí fakt, že audit bude probíhat do konce měsíce srpna.
6) Řádná valná hromada
Z důvodu probíhajícího auditu, musí Správní rada přistoupit k změně termínu konání řádné valné hromady. Správní rada rozhodla o termínu konání řádné valné hromady dne 21.09.2015.

7) Protikorupční charta
Správní rada nemůže a ani nechce v rámci negativních informací z prostředí mládežnického hokeje stát stranou, nereagovat na tato sdělení. Z tohoto důvodu připravila interní normu vztahující se právě k těmto negativním jevům. Protikorupční charta je materiálem, který popisuje možné nežádoucí formy chování a vymezuje nulovou tolerancí k takovým jevům.

8) Plán akci na zahájení sezóny
a) Sporťáček na SKP – 29.8.2015
b) Zahájení sezóny Diskotéka na ledě - 31.08.2015
c) Nábor HC Motor České Budějovice – 07.09.2015
d) Zahájení sezóny MOTOR, první domácí utkání - 10.09.2015
e) Dětský den s Motorem – 10.10.2015

Prezident Správní rady Milan Janoušek ……
………………………….. Viceprezident Správní rady Aleš Kotalík…
……………………………. Člen Správní rady Milan Šesták ……
…………………………………. Člen Správní rady Jan Ryba …
………………………………………..

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....