Banes Motor České Budějovice
10.09.2015, Klub

Na nábor přišlo 28 dětí

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V pondělí 7.září 2015 od 17 hodin na II. ledové ploše Budvar Arény proběhl úspěšně hokejový nábor nejmenších hokejistů ročníků 2009 a 2010. Celkem se náboru HC Motor České Budějovice zúčastnilo 28 bruslících dětí.
První nedočkavci přišli do hokejové haly již o něco dříve. Než si je vedoucí Hokejové přípravky HC Motor České Budějovice, paní Kamila Hansová, zapsala do seznamu nových hráčů, bedlivě za mantinelem sledovali své starší hokejové kamarády, konkrétně tým mladších žáků, jak pod vedením trenérů polykají tréninkové dávky.

Při zahájení Náboru dětí byl každý nový hráč řádně zapsán a byla mu předána Přihláška pro člena klubu HC Motor. Současně obdrželi rodiče od vedoucí hokejové Přípravky paní Hansové nezbytné informace, které se týkali organizačních a provozních záležitostí kolem chodu tréninků Přípravky. Místo zbylo i pro několik drobností a dárků od sponzorů, které při náboru každé nové dítě od klubu obdrželo formou dárkové tašky s logem HC Motor České Budějovice.

To už ale byly nejmenší hokejisté na ledové ploše - na svém prvním tréninku a dělali své první hokejové krůčky v počtu 28 bruslících dětí. Od trenérů dostaly barevné rozlišovací vesty a byly rozděleny do 3 tréninkových skupin, kterým se věnovali hokejový trenéři, pánové Radek Vondruška, Denis Mařík a Karel Zevl, za současného dohledu vedoucí přípravky paní Kamily Hansové.

První trénink v rámci Náboru dětí utekl rychle jako voda. Dětem, rodičů i trenérům se moc líbil a bylo důležité, že se děti náramně bavily a byly spokojené. Po společném pokřiku na kruhu na konci tréninku, se děti rozjely ke svým rodičům pro zaslouženou pochvalu a sdělit si své první dojmy.

Závěrem bychom rádi citovali jednoho z tatínků nového hráče : „Chtěl bych Vám moc poděkovat za přístup a organizaci v průběhu náboru nových hokejistů. Profesionální přístup, vysvětlení a popis všech náležitostí ze strany PaedDr. Kamily Hansové a všech trenérů nás utvrdil v tom, že HC Motor je klub pro našeho syna. Po hodině tréninku byl smutný, že není přestávka, ale konec :) Díky! Miroslav Líbal “

A kdo nestihl z různých důvodů přijít na Nábor, může své dítě přivést ještě v září 2015 dále v těchto dnech : 9.9., 14.9., 17.9., 21.9., 24.9.

Hokeji zdar
HC Motor - mládež
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....