Banes Motor České Budějovice
21.10.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Minulý víkend bodově potěšila juniorka a oba mladší dorosty. Rozšířit svá bodová konta se nadcházející víkend pokusí opět všechny mládežnické týmy s logem >>M<< na hrudi.

Juniorka

Juniory čekají dva domácí zápasy s relativně přijatelnými soupeři. Již v pátek 23.10. zavítají na budějovický led junioři z moravské metropole, kteří v minulém kole utrpěli debakl na chomutovském ledě a v současné době okupují 13.příčku tabulky extraligy. Utkání s Kometou Brno začíná v 18.00 v Budvar Aréně.

On-line přenos zde.

V sobotu 24.10. vyzve juniorka v dalším domácím zápase jihlavskou Duklu. Jihlavští v minulém kole "rozstříleli" chemiky z Litvínova a dovezli na Vysočinu hubenou výhru 1:0. Souboj s dvanáctým týmem tabulky začíná v 16.00 v Budvar Aréně.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostence, kteří v úterý 20.10 nezvládli předehrávku v Edenu, čeká rovněž domácí dvojzápas, ale s papírově mnohem těžšími soupeři než juniory. V pátek 23.10. se na druhé ledové ploše představí lídr tabulky, tým HC Sparta Praha, který v minulém kole porazil Litvínov. Utkání začíná v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 24.10. přivítají dorostenci na domácím ledě tým Piráti Chomutov. Ačkoliv Severočeši nedovezli v posledním kole z karlovarského ledu žádný bod, stále se drží na 3. místě tabulky. Utkání začíná na druhé ledové ploše v 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorost vykřesal naději na přímý postup do play-off dvěma vybojovanými výhrami, nicméně stojí před dalším nelehkým úkolem, kterým je import bodů z libereckého ledu. Liberec, který je v tabulce prozatím na 2. místě, pohodlně vyhrál v minulém kole ve Žďáru nad Sázavou. Utkání s HC Bílí Tygři Liberec se koná v neděli 25.10. od 12:30.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu, která v minulém kole nedala Třebíčí sebemenší šanci na bodové pomyšlení přivítá v neděli 25.10. v 11:30 na druhé ledové ploše rezervu mladšího dorostu HC Dynamo Pardubice. Pardubičtí v posledním kole podlehli celku HC Krkonoše a se skromným šestibodovým kontem se krčí na 8. místě tabulky. Papírovým favoritem je tedy domácí tým.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....