Banes Motor České Budějovice
15.11.2015, Filip Kortus

MDO: KOM - CEB 7:1 - Další výprask od Komety

I napodruhé se mladšímu dorostu proti Kometě nevedlo a ze zápasu si svěřenci Romana Heindla odvezli vysokou porážku 1:7. O jedinou branku Jihočechů se ve druhé třetině postaral Martin Beránek.

Bez klíčových opor Filipa Nováka a Vojtěcha Krcha nastoupil mladší dorost do utkání na Kometě Brno a bylo to znát. Hrůzostrašná první třetina přinesla čtyři branky do sítě Motoru, čímž Kometa ukázala, jak je na svém ledě silná. V šesté minutě se prosadili domácí Gajarský a Kunc a Kometa začala diktovat tempo hry. Do konce třetiny přidali další dvě branky Konečný a Zábranský, tudíž bylo o konečném výsledku prakticky rozhodnuto – 4:0. Po čtvrtém gólu vystřídal v brance Daniela Svoboda David Prušák.

Druhou třetinu zvládli Jihočeši lépe a dokonce v 28. minutě korigovali. Martin Beránek z dobré pozice pohotově vsítil první branku svého týmu – 4:1. Vedení ve druhé třetině svěřencům Romana Heindla moc dlouho nevydrželo. O minutu později už vstřelil pátou branku Komety Erik Meluzín - 5:1. Hezkou samostatnou akcí v oslabení se blýskl Matěj Toman, jenže v úniku těsně přestřelil.

Svou převahu prokazovala Kometa i ve třetí části utkání. Dalšími dvě branky přidali Matěj Novák a Radek Kučeřík, čímž podtrhli zmar Budějovických – 7:1. Motor se na více než jednu branku nezmohl. Blízko byl Fríd, ale nepropálil Dostála v brance.

Ohlasy po zápasu
David Pazourek: Kluci dnes hráli perfektně od začátku zápasu, měli jsme dobrý pohyb a hrálo se nám vcelku jednoduše. Za dnešní výkon jsme všichni velmi spokojení.
Roman Heindl: Soupeř nás dnes přehrál, a to po všech stránkách. V první třetině jsme propadli a dostali čtyři góly, utkání tedy bylo prakticky rozhodnuté. V druhé periodě jsme se snažili nadechnout a dokázali jsme vsítit branku. Poté jsme však ihned inkasovali a už nebyla morální síla k tomu, abychom s utkáním něco udělali. Soupeř hrál velmi tvrdě a zaslouženě vyhrál.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice