Banes Motor České Budějovice
18.11.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Mládežnické soutěže pokračují, ale bohužel pro budějovické diváky, bude nadcházející rozšířený víkend k vidění pouze jeden domácí duel. Zatímco junioři budou chtít navázat na poslední výhru v podobném duchu, tak starší dorostenci by rádi prolomili bodové čekání.

Juniorka

Juniory čeká menší severočeské turné. Ve čtvrtek 19.11. sehrají další extraligové utkání s celkem HC Litvínov. Chemici podlehli v posledním kole celku z Chomutova divokým výsledkem 6:9 a jsou prozatím na posledním místě extraligové tabulky. Utkání začíná na litvínovském ledě v 17:30.

On-line přenos zde.

V sobotu 21.11. zavítají budějovičtí junioři o pár desítek kilometrů jihozápadněji, aby vyzvali třetí tým extraligové tabulky, celek HC Piráti Chomutov. Utkání začíná ve 12:30 na chomutovském ledě

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci mají před sebou náročný dvojzápas se soupeři z čela tabulky. V pátek 20.11. zavítají na plzeňský led k utkání s týmem HC Plzeň 1926. Plzeňský celek porazil v minulém kole poměrně jednoznačným výsledkem Karlovy Vary a náleží mu prozatimní 3.místo extraligové tabulky západní skupiny. Utkání začíná v 15.00.

On-line přenos zde.

V sobotu 21.11 čeká dorostence lídr extraligové tabulky, tým HC Sparta Praha. Sparťanští mladíci porazili v posledním kole Rytíře z Kladna poměrem 10:6! Utkání začíná v holešovické aréně v 12.30.

On-line přenos zde.



Mladší dorost A

Mladší dorostenci sice ztratili i poslední teoretickou naději na postup do "horní čtyřky", ale i z dolní poloviny tabulky vede cesta do vytouženého play-off. Pouze je třeba neztrácet body s papírově slabšími soupeři. Jeden takový souboj čeká Budějovické v neděli 22.11., kdy zkříží své hokejky s posledním celkem skupiny "Střed", s týmem HC Havlíčkův Brod. Utkání začíná v havlíčkobrodské kotlině v 17:00.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu má před sebou domácí souboj s rezervou BK Mladá Boleslav. Boleslavští se postupně vydrápali až na druhé místo ligové tabulky, takže lze očekávat více než vyrovnaný souboj. Utkání začíná v Budvar Aréné v sobotu 21.11. v 17:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....