Banes Motor České Budějovice
03.12.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - I během Mikulášského víkendu mládežnické soutěže nezahálejí a tak s vyjímkou MDA čekají na všechny týmy další soutěžní utkání.

Juniorka

Juniory čeká v sobotu 5.12. od 12:00 venkovní souboj s celkem Hradce Králové. Hradečtí porazili v posledním kole poslední celek tabulky, Chemiky z Litvínova až po samostatných nájezdech. Východočeši jsou v současné době na 6. místě extraligové tabulky.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci zajíždějí v pátek 4.12. vyzvat na souboj aktuálně šestý celek skupiny Západ, tým Rytíři Kladno. Kladenští porazili v minulém kole Piráty z Chomutova. Utkání začíná na kladenském ledě ledě v 16:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 5.12 sehrají dorostenci domácí utkání s mužstvem HC Energie Karlovy Vary. Lázeňští hokejisté, kteří jsou na 5. příčce extraligové tabulky, podlehli v posledním kole pražské Spartě. Utkání začíná na druhé ledové ploše v 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci, kteří minulý víkend nesehráli své utkání na ledě brněnské Komety, mají bohužel i následující plánovaný domácí zápas s Havlíčkovým Brodem odložen na lednový náhradní termín. Nejbližším zápasem tedy zůstává souboj s týmem HC Dukla Jihlava ve středu 9.12. Utkání začíná na jihlavském ledě v 15:00.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v neděli 6.12. domácí utkání s celkem HC Kolín. Kolínští porazili v minulém kole HC Krkonoše a na druhém místě ligové tabulky ztrácejí na vedoucí celek z Tábora sedm bodů. Utkání začíná v 18:30.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....