Banes Motor České Budějovice
10.12.2015, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - I během třetího adventního víkendu čeká budějovické juniory a dorostence porce mistrovských zápasů. Zatímco nový lodivod u mladšího dorostu Ladislav Kolda má již premiéru v nové roli úspěšně za sebou, zápasem v Litvínově si odbyde svou letošní premíéru u kormidla staršího dorostu dosavadní trenér mladšího dorostu Roman Heindl.

Juniorka

Juniory čeká v sobotu 12.12. venkovní souboj s celkem Bílí Tygři Liberec. Zatímco Liberečtí podlehli v posledním kole na ledě posledního celku tabulky HC Litvínov, Budějovičtí dovezli výhru z ledu Mladé Boleslavi. Utkání začíná v 16:00.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci zajíždějí v pátek 11.12. vyzvat na souboj celek, jemuž v tabulce s dvoubodovým odstupem "dýchají na záda", celek HC Litvínov. Utkání, které bude letošní premiérou Romana Heindla na střídačce staršího dorostu, začíná na litvínovském ledě v 15:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 12.12. sehrají dorostenci domácí utkání s mužstvem HC Plzeň. Indiáni jsou s 50 body na 3. příčce extraligové tabulky skupiny Západ.Utkání začíná v Budvar Aréně ve 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci, kteří ve středu pod vedením nového trenéra Ladislava Koldy vybojovali dva body v Jihlavě za výhru po samostatných nájezdech, mají před sebou další výjezd na venkovní zápas. V neděli 13.12. sehrají další utkání s celkem SKLH Žďár nad Sázavou, který v posledním kole malinko překvapivě porazil brněnskou Kometu. Utkání začíná v 17:00.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v sobotu 12.12. domácí utkání s celkem SK Horácká Slavia Třebíč. Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce, kdy Třebíčtí jsou až na devátém místě, jsou budějovičtí dorostenci mírnými favority. Utkání začíná v Budvar Aréně 16:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....