Banes Motor České Budějovice
29.12.2015, Karel Svoboda

Základna A vyhrála turnaj v Soběslavi

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Základna A (ročník 2006) zvítězila na turnaji 4. tříd, který se konal v pondělí 28.12.2015 na zimním stadiónu v Soběslavi.

Mladí Motoráci změřili postupně své síly s celky OLH Spartak Soběslav, HC Slavoj Č. Krumlov a HC Rytíři Kladno. Nejprve porazili poměrně vysoko domácí tým OLH Spartak Soběslav 10:1, v dalším utkánízdolali v gólové přestřelce krumlovský Slavoj 12:7. V posledním zápase narazili Budějovičtí na silný kladenský tým. Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a Jihočeši rozhodli o svém vítězství dvěma „slepenými“ góly až v samotném závěru a porazili tak nakonec Rytíře poměrem 4:2. Budějovičtí hráči prokráčeli celým turnajem bez bodové ztráty a zcela po právu převzali z rukou organizátorů zlaté medaile a zdvihli nad své hlavy vítězný pohár.

Sestava HC Motor České Budějovice

Brankáři: Masopust R., Schacherle
Obránci: Postl, Gřegořek, Šíma, Hoch, Votruba, Falta
Útočníci: Kubiena, Palán, Zikeš, Sedlák, Stöhr, Bittner, Lošonský, Volavka

Zhodnocení turnaje trenérem Lukášem Chaloupkou

Pochvala patří celému týmu Základny A za předvedenou hru. U tohoto ročníku šlo o první hokejový turnaj na velkém hřišti a kluci podali parádní výkon, když vyhráli všechny zápasy a po zásluze brali turnajové zlato.Musím opravdu poděkovat všem hráčům, počínaje brankáři a konče posledním útočníkem, za bojovný výkon, který byl podpořen skvělou týmovou spoluprací. Zejména v zápase s Kladnem do toho dali kluci i srdíčko a nakonec rozhodla větší vůle a hlad po vítězství, které jsme přetavili ve zlato!
Jen tak dále kluci!

text Ježíšek nadělil nové "Motorácké" teplákové soupravy, tak je třeba je vyvětrat :-).

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....