Banes Motor České Budějovice
12.01.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Nadcházející víkend budou k vidění tři zajímavá domácí utkání. Juniorku čeká vedoucí tým HC Sparta Praha. Starší dorostenci sehrají dvojzápas s přímými konkurenty v boji o extraligovou záchranu. Mladší dorostenci mají "olympijské" volno. (Foto: Ronald Hansel - Juniorský hokej)

Juniorka

Juniorku čeká jeden domácí zápas. V sobotu 16.1. zavítá na budějovický led lídr extraligové tabulky, tým pražské Sparty. Sparťané v minulém kole zvítězili v Pardubicicích a se svým dosavadním ziskem 70 bodů vévodí tabulce. Junioři Motoru jsou na 12. příčce. Utkání začíná v Budvar aréně v 16:30.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci mají před sebou dva velice důležité zápasy. Do Budějovic míří dva moravské celky, které jsou v současnosti na sestupových příčkách a jasným úkolem našich dorostenců jsou dvě tříbodové výhry, aby zažehnali hrozbu sestupu. V pátek 15.1. změří své síly s tabulkově posledním celkem HC Slezan Opava, který v minulém kole podlehl na domácím ledě Karlovým Varům poměrem 1:8. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 16.1. vyzvou dorostenci na souboj tým HC RT TORAX Poruba. Porubští, kteří v minulém kole „nafasovali devítku“ od Chemiků z Litvínova, jsou v tabulce předposlední s šestibodovou ztrátou na Motor. Utkání začíná v Budvar aréně ve 12:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorosty

Mladší dorostenci mají vzhledem k Zimní olympiádě dětí a mládeže volno.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....