Banes Motor České Budějovice
20.01.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Vyjma starších dorostenců, které čeká venkovní dvojzápas, se všechny mládežnické týmy během následujícího víkendu představí v Budvar aréně.

Juniorka

Juniorku čekají dva domácí zápasy se severočeskými celky. V prvním zápase ve čtvrtek 21.1. sehraje své utkání s týmem HC Litvínov, který v minulém kole porazil na svém ledě Hradec Králové. Chemikům náleží v tabulce prozatím předposlední příčka. Utkání začíná v Budvar aréně v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 23.1. se budějovičtí junioři představí na domácím ledě v zápase s týmem HC Chomutov. Piráti jsou na 4. místě extraligové tabulky. Utkání začíná v Budvar aréně v 16:30.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci pokračují dalšími dvěma venkovními zápasy nadstavbové části. V pátek 22.1. změří své síly s celkem Letňan, který je v tabulce o tři body za Motorem. Utkání začíná v 15:00.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 23.1. zavítají starší dorostenci na led lídra tabulky, do Pardubic. Pardubičtí zvítězili v minulém kole vysokým rozdílem na litvínovském ledě a v utkání s Jihočechy jsou tedy favority. Utkání začíná ve 13:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci se po delší zápasové pauze způsobené Zimní olympiádou dětí a mládeže utkají v neděli 24.1. s Mladou Boleslaví, která v minulém kole porazila celek Havlíčkova Brodu. Utkání začíná v Budvar Aréně v 17:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v neděli 24.1. domácí utkání s týmem HC Krkonoše. V předvánočním zápase Budějovičtí podlehli tomuto soupeři 3:5 a tak mají Krkonošským co oplácet. Utkání začíná v Budvar Aréně v 13:30.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....