Banes Motor České Budějovice
27.01.2016, Tisková zpráva

Dárky od motoráků opět dělaly radost v Bazalce

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už je to krásná předvánoční tradice. Ve fanshopu Motoru se před Vánoci schází velké množství fanoušků s dobrým srdcem, kteří nakupují dárky pro děti z českobudějovického centra Bazalka. V lednu pak hráči ČEZ Motor České Budějovice s nákladem cenností jedou dělat radost přímo k dětem.
Letos se do Bazalky přijeli podívat zranění hráči Martin Heřman a Radek Prokeš, spolu s nimi jako tradičně patron centra a člen představenstva Motoru Aleš Kotalík. Děti jim doslova skákaly kolem ramen, jejich radost se dá jen velmi těžko popsat. "Bylo to opravdu moc milé, děti měly obrovskou a nefalšovanou radost i z úplných maličkostí, člověka to tu úplně pozitivně nabije, přestože osudy některých dětí vůbec veselé nejsou. Ale je vidět, že se jim v Bazalce skvěle věnují, moc rádi jsme se tady zastavili," vyprávěl útočník Martin Heřman.



Počty děkovných vzkazů od dětí všem jejich dárcům by se nedaly ani spočítat. Od poslední návštěvy před rokem se ale v Bazalce leccos změnilo, parádní byly hlavně nové prostory základní školy, kde mají děti opravdu nádherné prostředí pro svůj rozvoj. Už teď se těšíme, až se zase za rok do Bazalky vypravíme!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....