Banes Motor České Budějovice
27.01.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nadcházející víkend čekají všechny mládežnické týmy venkovní utkání a tak jediným domácím zápasem v Budvar aréně zůstává čtvrteční dohrávka mladšího dorostu proti celku Havlíčkova Brodu.

Juniorka

Juniorku čekají dva venkovní zápasy se zeměpisně blízkými celky. V prvním zápase v pátek 29.1. sehraje své utkání s týmem HC Slavia Praha, který v minulém kole podlehl Hradci Králové až po samostatných nájezdech. Sešívaným náleží v tabulce prozatím 6. příčka. Utkání začíná v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 30.1. se budějovičtí junioři představí na kladenském ledě v zápase s týmem Rytíři Kladno. Kladenští, kteří v minulém kole získali bod za prohru v prodloužení na pardubickém ledě, jsou prozatím na 10. místě tabulky. Utkání začíná ve 12:00.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci pokračují dvěma venkovními zápasy nadstavbové části se soupeři, kterým v tabulce "dýchají na záda". V pátek 29.1. změří své síly s celkem Havířova, který je v tabulce o pouhý bod před Motorem. V minulém kole prohráli havířovští hokejisté na karlovarském ledě v poměru 0:5. Utkání začíná v 18:00.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 30.1. zavítají starší dorostenci do Vsetína. Valaši podlehli v minulém kole na domácím ledě Litvínovu 1:7 a na 7. místě tabulky mají na Budějovické prozatím pětibodový náskok. Utkání začíná v 11:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci se v dohrávaném zápase utkají ve čtvrtek 28.1. s Havlíčkovým Brodem, který v minulém kole poněkud překvapivě získal bod na brněnském ledě za prohru až po prodloužení. Utkání začíná v Budvar aréně v 17:00.

On-line přenos zde.

V neděli 31.1. dojde k další přímé konfrontaci dvou největších aspirantů na jediné přímé postupové místo do play-off. Budějovičtí zajíždějí do moravské metropole k utkání s Kometou Brno. Utkání začíná ve 12:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu sehraje v neděli 31.1. venkovní utkání s týmem HC Kolín. Kolínští, kteří v minulém kole podlehli fotbalovým výsledkem 0:1 táborským Kohoutům, stále pomýšlejí na extraligový návrat. Utkání začíná na kolínském ledě v 10:00.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....