Banes Motor České Budějovice
17.03.2016, Karel Svoboda

Pozvánka na play-off mládeže

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V pátek 18. března je k vidění poslední zápas mládeže v letošních vyřazovacích bojích. V případě prohry, sezóna mladším dorostencům končí. V případě výhry se rozhodující zápas série koná v neděli v Praze.

Mladší dorost

Mladší dorostenci podlehli v prvním utkání svému soupeři v Incheba aréně 1:2 po samostatných nájezdech. Výkon Budějovických nebyl zdaleka ideální, v porovnání s čtvrtfinálovou sérií s Plzní, tým předvedl v podstatě bezkontaktní, pasivní hokej. Jako celku scházela kolektivní bojovnost, nasazení všech hráčů na samé hranici jejich herních možností. Chce-li tým v odvetě uspět, je třeba se vrátit k herním atributům, které jej zdobily v sérii s Plzní – maximální herní nasazení od prvního obránce k poslednímu útočníkovi.

Druhý zápas s Pražany začíná v pátek 18.3. v 16.30 v Budvar aréně. Jedině výhra zaručí Budějovickým rozhodující nedělní zápas v Praze. Opět se očekává poměrně slušně zaplněný vymezený divácký sektor.

On-line přenos zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....