Banes Motor České Budějovice
26.03.2016, Karel Svoboda

Budějovičtí v mládežnických reprezentacích

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Ačkoliv sezóna všem mládežnickým týmům v podstatě skončila, někteří hráči, kteří v letošní sezóně přetahovali přes hlavu dres s velkým >>M<< na hrudi, se zúčastní srazů reprezentací svých kategorií.

U17

Reprezentace ČR 17 se sejde v termínu 27. března – 2. dubna 2016. Nejprve proběhne krátké soustředění v Rokycanech a následně tým sehraje 3 utkání ve Švýcarsku. Z budějovického týmu byl nominován Jáchym Kondelík.

U15

Na základě výkonů na lednové Zimní olympiádě dětí a mládeže byla vytvořena širší nominace více než padesáti hráčů. Pozvaní dorostenci se pod hlavičkou U15 sejdou v Jihlavě v termínu 31. března – 3. dubna 2016. Z pozvaného okruhu hráčů by mělo být vytipované jádro nově vznikající reprezentace U16. Z budějovického týmu byli nominováni útočníci Martin Beránek, Matěj Toman a obránce Šimon Kubíček. Mezi náhradníky figuruje i další obránce Štěpán Procházka. Mezi nominovanými brankáři je i Denis Vacek, který letošní sezónu odehrál na hostování ve Žďáru nad Sázavou.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice