Banes Motor České Budějovice
03.05.2016, Klub

TEPLÁRNA CUP 2016

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Základna B (třetí třída) pořádala 9. - 10. 4.2016 po delší době domácí dvoudenní turnaj – Teplárna Cup 2016.
Hráči a hráčky byli rozděleni do 2 vyrovnaných týmů. Jak se později ukázalo, rozdělení bylo opravdu vyrovnané. Všechny týmy odehrály 7 zápasů. Z každého týmu 3 nejlepší nastoupili do all-stars game a dále pak změřili síly v rychlostní disciplíně úplně všichni. Došlo i na trenéry jednotlivých týmů, kteří se zaměřili na přesnost střely.

Turnaje se zúčastnili:
HC Motor České Budějovice A a B
HC Energie Karlovy Vary A a B
HC Milevsko 2010
HC Domažlice
HC Benešov
HC Příbram
HC Kobra Praha
HC Českobudějovičtí Lvi

Turnaj proběhl bez problémů a bez vážnějších zranění. Pořadí bohužel nebylo pro českobudějovické dobré. HC Motor obsadil 2 poslední místa čili 9. a 10. Jak to tak v hokeji bývá, jednou jsi nahoře – jednou dole. Po vyhraném turnaji v Pouzar centru přišel tvrdý pád na zem. Jelikož to byl závěrečný turnaj, tak prvořadé bylo, aby si děti zahrály a pěkně se rozloučily se sezónou, což se také stalo.

Všem organizátorům, rodičům a hráčům patří nejen za tento turnaj, ale i za celou sezónu obrovské poděkování. Zvláštní poděkování patří firmě Teplárna České Budějovice, a.s. a Statutárnímu městu České Budějovice, kteří celý turnaj podpořili.

Celkové pořadí Teplárna cupu 2016:
1. Karlovy Vary A
2. Kobra Praha
3. Milevsko 2013
4. Českobudějovičtí Lvi
5. Příbram
6. Domažlice
7. Benešov
8. Karlovy Vary B
9. HC Motor A
10. HC Motor B

http://mladezcb.rajce.idnes.cz/ZB_-_turnaj_TEPLARNA_CUP_2016/
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....