Banes Motor České Budějovice
15.08.2016, Klub

Radku Ťoupalovi přijede k padesátinám gratulovat reprezentace

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Významné životní jubileum jednoho z nejlepších útočníků klubové historie se bude slavit stylově. Radek Ťoupal se v dresu veteránů Motoru střetne s českou veteránskou reprezentací. A u toho byste neměli chybět. Hrát se bude v sobotu 20. srpna od 18 hodin! Symbolické vstupné pro všechny bude 20 Kč.
Radek Ťoupal je jednou z klubových ikon. V Motoru strávil celkem 15 sezon, odehrál téměř 600 zápasů, nastřílel 227 gólů a posbíral neskutečných 556 bodů, což nemá v klubové historii obdobu. Výraznou stopu zanechal i v reprezentaci, kde odehrál 76 zápasů, vstřelil 12 gólů a doma má bronz z olympijských her i mistrovství světa. V úterý 16. srpna oslaví 50. narozeniny a právě k této příležitosti mu přijede gratulovat i celá plejáda skvělých bývalých hráčů Motoru i národního týmu.

Sestava místních legend bude nabitá, kromě oslavence by neměli chybět hráči jako Kondelík, P. Bláha, Kolda, Jasečko, M. Dvořák ml., V. Král, F. Turek, Kotalík, Bednařík, Sailer, Šperger, L. Rob st., Mrázek, Bombic a chybět nebude samozřejmě ani mladší bratr oslavence Kamil.

Reprezentační výběr bude obsahovat i olympijského vítěze Libora Procházku, mistra světa Milana Chalupu, ale i mnohé další velké osobnosti jako jsou Ščerban, Hajdušek, Řezníček, Janecký, Peterek, Vostřák a mnozí další.

Přijďte i vy pogratulovat klubové legendě!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 25. Sochor (Pitel, Bystřický), 37. Tomas (Hoch, Kusak), 38. Kusak (Humeník), 44. Kuprijanov (Kusak, Humeník) –...

Branky a nahrávky: 02:13 Lev (Koníř, Mařík; 5/4) – 01:34 Douda (Hofman, Mareš; 5/5), 46:35 Zachariasz (Daněk, Rončka; 5/5)....