Banes Motor České Budějovice
07.09.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE — I tento víkend čekají na všechny mládežnické týmy dva zápasy. Zatímco juniorka a mladší dorost neztratily v prvních kolech ani bod, starší dorost se pokusí svou nepříznivou bodovou bilanci napravit.

Juniorka

Juniorka zahájila sezónu dvěma výhrami a rozhodně nehodlá z vítězného trendu slevit ani tento víkend. V pátek 9.9. zavítá na led pražské Sparty, která v prvním kole podlehla Slavii a ve druhém kole si dovezla gólový příděl z Liberce. Utkání začíná na pražském ledě v 17:30.

On-line přenos zde.

V sobotu 10.9. přivítají Budějovičtí na svém ledě celek BK Mladá Boleslav. Boleslavští na úvod soutěže porazili Tygry z Liberce a nestačili na Hradec Králové. Utkání začíná v Budvar aréně v 16:00.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci se pokusí o výsledkový reparát minulého víkendu. První šanci k tomu budou mít již v pátek 9.9., kdy zajíždějí do Havlíčkova Brodu, který nejprve porazil Pardubice a poté i HC Písek. Utkání začíná v 17:30.

On-line přenos zde.

V sobotu 10.9. sehrají starší dorostenci venkovní utkání s celkem HC Písek. Písečtí v roli nováčka obě úvodní utkání výsledkově nezvládli a odešli vysoko poraženi. Utkání začíná na píseckém ledě ve 13:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci, kteří v prvních dvou kolech nastříleli rovných 20 branek přivítají ve čtvrtek 8.9. v 18:00 v Budvar Aréně celek HC Dukla Jihlava.

On-line přenos zde.

V neděli 11.9. zajíždějí do Žďáru nad Sázavou. Utkání začíná v 17:00.

On-line přenos zde.


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....