Banes Motor České Budějovice
24.11.2016, Tisková zpráva

Motorfest 2017 bude opět plný hvězd!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V květnu 2016 odstartovala nová tradice, která u fanoušků ihned našela velký ohlas. Motorfest propojil kulturu a sport tak, jak to na jihu Čech ještě nikdy nikdo neudělal. Z výtěžku festivalu putovalo téměř 250 000 Kč na mládežnický hokej v Českých Budějovicích. V roce 2017 se Motorfest vrátí v ještě lepší formě, do kalendářů si tučně napiště datum 13. května! "Přijede opět spousta zajímavých interpretů a kapel, mezi kterými si snad každý najde svého favorita. Nově bude program v hale střídat venkovní scéna před Budvar arénou, takže se diváci můžou těšit na opravdu nepřetržitou smršť hudby," odkrývá první novinky generální manažer Motoru Stanislav Bednařík.
Foto: Dominik Svoboda, budejckadrbna.cz

"Minulý rok jsme se rozhodli poprvé uspořádat benefiční festival na podporu našich nejmladších hokejových nadějí. Šli jsme do toho od začátku naplno a rovnou jsme k nám do Budvar Arény pozvali to nejlepší, co můžete na české hudební scéně vidět. Soudě nejen podle sebe, ale také dle kladných reakcí, si myslím, že jsme se všichni dobře bavili a mám radost, že se podařilo naplnit i poslání celé akce a mohli jsme na účet spolku zaslat částku ve výši téměř 250 tisíc," shrnuje první ročník Stanislav Bednařík.

A na jaké kapely a interprety se lze těšit? To bude jízda!

Motor stage

Slza
Lenny
Tata bojs
Tomáš Klus
Monkey Business

Venkovní Stage

Space Junkie
Tokaref
Pilot Season
Pub Animals

Vstupenky

Vstupenky je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu od soboty 26. listopadu přímo ve fanshopu Motoru. Nepropásněte svoji příležitost a kupte si je v první várce za pouhých 390 Kč. Pokud jste držiteli permanentky (jen fyzické osoby, nikoli zdarma vydané a firemní permanentky)  ČEZ Motor České Budějovice pro sezónu 2016/2017, máte to  dokonce jen za 350 Kč! Pozor - první vlna je omezená a platí pouze pro prvních 1500 vstupenek, poté už budou vstupenky dražší!

On-line prodej

Vstupenky je možné zakoupit i z pohodlí  vašeho domova přímo webu motorfest.cz díky službě sms ticket, a to až do 12. 5. 2017 do 12 hodin.

"Už teď bychom chtěli poděkovat všem našim partnerům, jejichž podpory si nesmírně vážíme a díky kterým se můžeme 13. května 2017 opět potkat na jedné z největších hudebních událostí v regionu. Věřím, že se nám společně podaří vybudovat příjemnou tradici, u které se každý rok dobře pobavíme a současně pomůžeme dobré věci," uzavřel Bednařík.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....