Banes Motor České Budějovice
05.12.2016, Tisková zpráva

Motor se připojí k charitativnímu týdnu WSM ligy, dárky noste ve středu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nový projekt celé WSM ligy má za cíl pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují. Motor se k němu připojí ve středu 7. prosince, kdy bude možné potěšit děti z dětského domova v Boršově nad Vltavou. Probíhat bude sbírka dárků pro děti, zároveň každý střelec i nahrávač finančně přispěje na charitu 100, respektive 50 Kč. A pro Klokánky proběhne navíc benefiční dražba. Tak neváhejte a pomozte také!
ČEZ Motor České Budějovice si vybral jako adresáta pomoci dětský domov v Boršově, tam jsou momentálně spíše starší děti, tudíž plyšáci, kteří se obvykle na podobných zápasech vybírají, nejsou úplně ideálním dárkem. A co tedy donést a odevzdat do připravených pytlů?

Kosmetiku, knížky, stolní hry, sportovní náčiní a vybavení všeho druhu (např. pálky a míčky na stolní tenis, boby, cyklo rukavice apod.) a samozřejmě veškeré věci z fanshopu Motoru. Vaší fantazii se ale meze nekladou...

V rámci Charitativního týdne WSM ligy se dále uskuteční benefiční dražba. Zisk se odešle na konto Klokánka, který si jej rozdělí do domovů po celé republice. Akce se zúčastní i hráči, kteří za vstřelené góly a asistence přidají na charitu symbolickou částku 100 Kč za gól a 50 Kč za asistenci.

Projekt zaštítily Český svaz ledního hokeje, firma eSports.cz, oficiální web českého hokeje Hokej.cz a hlavní partner druhé nejvyšší soutěže World Systems Market.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....