Banes Motor České Budějovice
14.02.2017, Klub

Jak kupovat vstupenky na play-off?

ČESKÉ BUDĚJOVICE — ČEZ Motor České Budějovice ovládnul základní část WSM ligy a čekal na svého soupeře pro čtvrtfinále play-off, který vzešel z předkola. První dva duely čtvrtfinále se uskuteční v neděli 26. února od 17 hodin a v pondělí 27. února od 17:30 hodin v Budvar aréně. A soupeřem bude nakonec stejně jako v minulé sezoně Přerov. Veškeré podrobnosti o prodeji vstupenek najdete v článku.
Prodávat se začnou pouze vstupenky na úvodní dvojzápas. Ceny klub oznámil už na samotném začátku sezony, aby každý fanoušek mohl zvážit, zda se mu vyplatí zakoupit si permanentní vstupenku, která na play-off samozřejmě zůstává v platnosti. Všichni ostatní mají následující možnosti...

Internetová rezervace


Naprostá většina vstupenek se bude prodávat na internetu, prodej na dvojzápas byl spuštěn v úterý 14. února ve večerních hodinách a skončí ve středu 22. února o půlnoci. Výdej internetových vstupenek bude probíhat v sobotu 25. února v době od 15 do 18 hodin na sekretariátu klubu nad druhou plochou Budvar arény. Vyzvednout vstupenky bude možné i v den utkání od 15 hodin, ale tuto možnost kvůli předpokladu front nedoporučujeme.

Ostatní předprodej


Doplňkový prodej na dvojzápas probíhá i ve fanshopu (pouze sektor A2, A4, C3 a k stání) v omezeném počtu několika stovek kusů a proběhne od 14. února nejpozději do 24. února v otevírací době fanshopu (13 - 18 hodin). V sobotu 25. února od 15 do 17 hodin pak bude probíhat předprodej všech zbylých vstupenek pouze na dvojutkání na všech  pokladnách.

Ceny vstupenek na úvodní dvojutkání čtvrtfinále

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kategorie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena440 Kč400 Kč360 Kč320 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Jen v případě, že nějaké lístky i po předprodeji na pokladnách zbudou, budou se v den utkání od 13 hodin prodávat vstupenky na jeden zápas.

Ceny vstupenek na jedno utkání čtvrtfinále

Kategorie / Typ1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kategorie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena220 Kč200 Kč180 Kč160 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letstejné ceny jako dospělí

Na vyřazovací část nemají vstup zdarma děti do 130 cm a 6 let jako v základní části. Je to z toho důvodu, že očekáváme výrazně naplněné hlediště a v případě účasti dalších několika stovek dětí by byla ohrožena (nejen) jejich bezpečnost.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....