Banes Motor České Budějovice
01.09.2017, Tisková zpráva

Občerstvení v Budvar aréně zaznamená posun k lepšímu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Před sezonou proběhlo výběrové řízení na provoz občerstvení v Budvar aréně. Zvítězila firma Eurogastro, která se tak bude i nadále starat o žaludky motoráckých fanoušků. A připravuje ve spojení s klubem několik změn, které by měly fanoušky výrazně potěšit.
Začít ale musíme negativní zprávou, na kterou ovšem klub neměl žádný vliv. "Přišli jsme bohužel o bufet na tribuně A, který patří majiteli vedlejší budovy, jenž ho chce využít jiným způsobem. Neměli jsme možnost tomu jakkoli zabránit, jediné, co můžeme udělat, je maximálně se snažit tuto nepříjemnost vykompenzovat," vysvětlil situaci ředitel marketingu a PR Tomáš Kučera. Posíleny tak budou ostatní bufety v hale a také venkovní možnost občerstvení, kam by měli lidé z tribuny A směřovat. Lidé se budou moci venku pohybovat zcela volně, nikoli za zábranami. "Posílili jsme kapacity v hale o osm výčepů, všechny bufety budou nabízet veškerý sortiment a například na tribuně B po adaptaci prostorů odpadne nutnost stát dvě fronty na různé produkty," popisuje zásadní změny majitel společnosti Eurogastro Lukáš Ašenbryl.

A to není zdaleka všechno. Vylepšení bude mnohem víc. "Do nabídky zařadíme například kuřecí křídla, kuřecí stripsy nebo sušené maso jerky, dělali jsme si srovnání o šíří sortimentu v halách po celé republice a zodpovědně mohu říct, že v současnoti budeme v tomto směru rozhodně mezi nejlepšími," dodal Lukáš Ašenbryl. Posunem dopředu bude i možnost zakoupit si ve venkovních bufetech nealkoholické nápoje nebo dvanáctistupňové pivo.

A právě s pivem souvisí i další zajímavá změna. Točit už se nebude do klasických kelímků, ale do krásných zálohovaných a vratných, které budou i sběratelským kouskem. "Jsme moc rádi, že se podařilo společně s Budvarem tuhle možnost dořešit. Za 50 korun si můžete kelímek nechat i na památku a postupně budou i další motivy s různými hráči minulosti i současnosti. Má to hned několik výhod, tou největší je, že věříme, že ustane házení kelímků na led a na ostatní fanoušky," vykreslil změnu Tomáš Kučera. Kelímky budou vratné v bufetech a na konci utkání i u hostesek u východů.

A ještě jedna hodně příjemná možnost přibude v Budvar aréně, permanentkáři dostanou možnost objednat si občerstvení s donáškou přímo na své místo! "Pracujeme na aplikaci do chytrých telefonů, přes níž bude možné koupit si vstupenku, nechat někomu poblahopřát na kostce, hlasovat pro hráče utkání nebo právě objednat si občerstvení s donáškou. Člověk zaplatí on-line a obdrží vybrané menu v krásné retro krabičce přímo na svém místě," popsal Kučera možnost, jak se zcela vyhnout nepříjemným frontám.



Jeden z návrhů potisku vratného kelímku s legendárním brankářem Ladislavem Gulou

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....