Banes Motor České Budějovice
18.07.2017, Tisková zpráva

ČEZ pokračuje jako generální partner Motoru!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Spojení společnosti ČEZ a hokejového klubu Motor České Budějovice pokračuje! I v jubilejní devadesáté sezoně 2017-18 bude dodávat energii českobudějovickým hokejistům provozovatel nedaleké jaderné elektrárny Temelín. "Naše spojení funguje prakticky od znovuzrození klubu a jsme moc rádi, že jsme se dohodli i na další spolupráci. ČEZ je nejen generálním partnerem A týmu, ale výrazně podporuje i naši mládež, za to mu patří také velký dík," radoval se po podpisu smlouvy generální manažer Stanislav Bednařík.
Vedoucí komunikace temelínské elektrárny Petr Šuleř si za společnost ČEZ spojení také pochvaluje: "Už v loňské sezoně předváděli hokejisté skvělé výkony a postup byl na dosah. My věříme, že jim naší energií přispějeme k tomu, aby to tentokrát už konečně vyšlo a extraliga byla pro příští sezonu realitou." A to je bezesporu i přání všech fanoušků českobudějovického hokeje.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....