Banes Motor České Budějovice
27.10.2017, Tisková zpráva

V pondělí s Kadaní hraje Motor zejména pro dámy

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už se stalo tradicí, že jeden ze zápasů v sezoně je věnován zejména dívkám, ženám a dámám v publiku. A že jich na Motor chodí čím dál více! Tentokrát se mohou zástupkyně něžného pohlaví těšit na pondělí 30. října, kdy se hraje od 17:30 zápas s Kadaní. Prvních 1000 žen dostane v Budvar aréně malý dárek. Vstupenku do speciálního sektoru pro dámy bude možné zakoupit u pokladny za pouhých 50 Kč.
Ženy a hokej, tohle spojení v Českých Budějovicích platí rok od roku více a více. Podíl dam v publiku totiž roste a Motor je za to rozhodně moc rád. "Je skvělé, kolik žen a dívek v Českých Budějovicích na hokej chodí, moc si toho vážíme. Pro kultivaci prostředí na hokeji je to mnohem důležitější, než jakékoli předpisy a pokuty od svazu. Před dámami si i horkokrevnější pánové dávají přece jen větší pozor na to, co křičí," glosoval s úsměvem zásluhy žen v publiku ředitel marketingu a PR Motoru Tomáš Kučera.

Pokud tedy ženy chtějí ušetřit, stačí v den utkání přijít k pokladně a zakoupit si speciální vstupenku pro ženy v ceně 50 Kč, na kterou budou vpuštěny do haly skutečně jen ženy a dívky. A první tisícovku žen potěší po příchodu do haly i malá pozornost od klubu. Přizpůsobený "lepším polovičkám" bude mnohem více i program v hale. Zkrátka, ženy a Motor, to je spojení, které k sobě patří!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....