Banes Motor České Budějovice
12.12.2017, Marek Baloun

Reprezentační pauza je u konce! Do Budvar arény opět přiletí Prostějov!

Motor po reprezentační pauze nastupuje k dalšímu domácímu utkání. Tým trenéra Jelínka během volna zregeneroval a trochu potrénoval a v Budvar aréně uvítá Jestřáby z Prostějova. Oba letošní zápasy skončily vítězně pro Budějovice, jestli zvítězí i potřetí se můžete jít přesvědčit už v pondělí od 17:30!. A pozor Motor bude hrát speciálně pro Arpidu! Vstupenky si můžete zakoupit online zde a pokud se nemůžete do arény dostavit, můžete zápas sledovat skrze placený videopřenos zde nebo skrze bezplatný textový přenos zde.

LHK Jestřábi Prostějov

Jestřábi se před pauzou uhnízdili na páté příčce tabulky po úspěších s Havířovem, Slavií a Litoměřicemi. Tým tak během prosince ještě neprohrál a mohl se tak spokojeně věnovat regeneraci. A není se čemu divit, při pohledu jak do ligových, tak individuálních statistik nejedno srdce fanouška Hanáků musí zaplesat.

Prostějov má nejlepší úspěšnost v přesilových hrách, v početních nevýhodách jsou před ním jen Karlovy Vary a Motor a kanadskému bodování dominuje trio Jan Rudovský, Tomáš Nouza a Tomáš Divíšek s celkovým počtem devadesát čtyři body. Zezadu pak všechno hlídá Jakub Neužil, který je vůbec nejvytíženějším gólmanem WSM ligy a s úspěšností se řadí na čtvrté místo mezi gólmany.

31. kolo

ČEZ Motor České Budějovice
-
LHK Jestřábi Prostějov

Pondělí 18. prosince 2017, 17:30, Budvar aréna

Zprávy z Motoru

Tým trenérského tria Jelínek - Rob - Kotalík se veze na dobré vlně. Díky úspěchu v Benátkách, kdy David Gába nepustil za záda jedinou střelu, zatímco branka Středočechů jich spolkla pět, si Motor protáhl sérii vítězných utkání na čtyři a dál tak z první pozice kontroluje tabulku WSM ligy. Tým využil zápasové volno nejen k regeneraci, ale i k potrénování hry ve středním pásmu. Petr Kváča, který má za sebou stáž ve Spartě, pak měl i radostné povinnosti, když si na galavečeru vyhlášení Sportovce roku 2017 Jihočeského kraje převzal ocenění Sportovní hvězda Deníku a byl vyhlášen pátým nejlepším sportovcem v kraji. Motor jako celek pak v anketě týmů skončil druhý za volejbalovým Jihostrojem.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice