Banes Motor České Budějovice
16.01.2018, Klub

Ve fanshopu startuje megavýprodej!

V motoráckém fanshopu právě startuje velký lednový výprodej, ve kterém najdete ty skutečně největší českobudějovické lahůdky za velmi příznivé ceny. Přesvědčte se sami na e-shopu. nebo navštivte Fanshopu v jeho rozšířených otevíracích hodinách (po - pá 10:00 – 18:00). Exklusivní ceny více než osmi desítek produktů budou samozřejmě trvat i během sobotního utkání, ale kdo dřív přijde, ten výhodněji nakoupí.

A co vše tu najdete?

Každý to své. Pro nejmenší dupačky, pro domácí mazlíčky obojky a vodítka. Pro juniory, pány i dámy trička, mikiny, čepice, ponožky... a také několik tipů na originální dárky jako polštáře, cyklodres, boxerky, rukavice, placatky a mnoho jiných suvenýrů. S tím neminete vedle o žádných narozeninách, ale ani při žehlení průšvihů, nebo pokud chcete jen tak udělat radost někomu blízkému.

Jaro, léto, podzim zima... s Motorem je pořád prima

A nejen zima patří Motoru. Nakupte si v akci a buďte připraveni na vše, co vám nový rok přinese. V rámci megavýprodeje zlevňujeme výbavu pro zimu, která ještě neřekla poslední slovo. Lahůdky máme i pro skalní fanoušky v pohodě zlevněných dresů a unikátních suvenýrů. Fandit tak můžete skutečně naplno během rozhodující části sezóny, která se kvapem blíží. Ale přinášíme vám už teď ty nejlepší tipy na léto. A věřte, že kdo koupí, neprohloupí, protože levněji než teď už je neseženete. Tak na nic nečekejte, vydejte se na e-shop a nakupujte supervýhodně.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....