Banes Motor České Budějovice
23.01.2018, Tisková zpráva

Jdeme správnou cestou, klub uspořádal seminář pro rodiče hráčů

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Českobudějovický klub uspořádal v pondělí 22.1.2018 v podvečer seminář pro rodiče malých motoráků. Přednášku, která představila projekt „Jdeme správnou cestou“, navštívilo přes 120 lidí. Rodiče si vyslechli čtyři představitele klubu - generálního manažera Stanislava Bednaříka, manažera mládeže Jaroslava Lišku, hlavního metodika klubu Petra Míška a také trenéra A týmu a uznávaného psychologa Mariana Jelínka.

Celou přednášku zahájilo úvodním video, které seznámilo návštěvníky s projektem. Následně si vzal slovo generální manažer klubu Stanislav Bednařík, který uvítal rodiče a poté seznámil všechny zúčastněné se strukturou klubu, jak funguje, kdo jej vede a jak je financován. Poté přenechal slovo manažerovi mládeže Jaroslavu Liškovi, jenž na Stanislava Bednaříka navázal a hovořil o trenérské radě a o projektech mládeže, například o Development programu Aleše Kotalíka, který zahrnuje speciální tréninky pro ty nejlepší mladé hokejisty. Slovo si následně převzal hlavní metodik klubu Petr Míšek, který seznámil rodiče s novou moderní metodikou tréninků. Závěrečné slovo poté měl trenér „A“ týmu Motoru Marian Jelínek, jehož přednáška byla nejdelší. Hovořil nejen o hokeji, ale o vrcholovém sportu jako takovém, o tom, jak sportovci myslí a také seznámil rodiče s tím, jak dětem zvýšit sebevědomí azejména jak je motivovat.

Po přednáškách byl prostor pro diskuzi, rodiče se o dění v klubu živě zajímali a žádná jejich otázka nezůstala bez odpovědi.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....