Banes Motor České Budějovice
06.04.2018, Filip Kortus

V Budvar aréně proběhl Hopsárium Cup

Předposlední březnový den se na druhé ploše Budvar arény uspořádal turnaj základen, na kterém měl domácí Motor hned tři zástupce. Hlavním sponzorem turnaje byl Svět rodinné zábavy Hopsárium České Budějovice.

Sestavy tří výběrů Motoru:

HC Motor Tygři: brána Sam Vrchota, pole Dan Bláha, Jakub Váňa, Petr Petrách, Bryan O Badu, Jirka Červák, Kryštof Novotný, Martin Vlček, Mára Lechner a Erik Horáček.

HC Motor Vlci: brána Ondra Hlaváč, pole Martin Ujhelyi, Maty Joura, Míra Křivanec, Pepa Tlachač, Bohumil Nártovský, Pavel Placek, Jirka Soukup a Kuba Lojka.

HC Motor Žraloci: brána Tom Mrázek, pole Michal Hruška, Šíma Vávra, Václav Brychta, David Plešák, Lukáš Makovička, Matouš Dvořák, Adam Nedorost, Jakub Matějka, Adam Kasanda a Jan Korčák.

Komentář trenérů mužstev:

"Všechny naše týmy se v turnaji rvaly o každý gól, ale bylo jasné, že držet krok se Lvy nebo Lokomotivou bude těžké, neboť jsou to týmy, které jsme dosud neporazili. První nastoupili k zápasu naši Tygři proti Vajgaru a Žraloci proti Lvům. Tygři bojovali a zaslouženě po gólech Péti Petrácha a Martina Vlčka zvítězili 2:1. Žraloci sahali po senzačním vítězství ještě tři minuty před koncem hrací doby, ale nakonec podlehli výborně hrajícím Lvům 7:6. Druhý zápas odehráli Tygři proti Lokomotivě z Veselí. Lokomotiva byla favorit, ale naši kluci se nedali a bojovali. Konečný výsledek vyzněl 2:10 pro Veselí. Další zápas čekal naše Vlky proti našim Žralokům. Poté Žraloci nastoupili k zápasu s Lokomotivou Veselí nad Lužnicí, který dokázali vyhrát 9:1. Následně hráli Vlci s Vajgarem. Kluci se prali jako vlci a soupeři nedali nic zadarmo, přesto utkání skončilo 0:15 ve prospěch Vajgaru. Vajgar posílen vítězstvím nad našimi Vlky nastoupil proti našim Žralokům. Kluci se do soupeře zakousli a i přesto, že prohrávali 0:1, konečný výsledek zněl 10:3 pro Žraloky. Všechny zúčastněné týmy ukázaly hodně bojovnosti a chuti hrát do poslední minuty. Věříme, že si všichni zúčastnění celý den užili a těšíme se na další turnaje v Českých Budějovicích.

Konečné výsledky:

1. HC Lvi české Budějovice
2. HC Motor České Budějovice – Žraloci
3. TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
4. HC Motor České Budějovice – Tygři
5. HC Vajgar
6. HC Motor České Budějovice - Vlci

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....