Banes Motor České Budějovice
10.05.2018, Tisková zpráva

Přijďte si s námi zaběhat! Motoráci se zúčastní Běhu Jihočeských nadějí

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nadační fond Jihočeské naděje pořádá akci s názvem „BĚH JIHOČESKÝCH NADĚJÍ“ a Motor bude u toho! Na start se postaví nejen hokejisté mládeže, ale i hráči A týmu a dokonce i vedení! Pojďte společně s námi podpořit jihočeské talenty v běhu parkem Stromovka! Registrovat se můžete zde.

CO POTŘEBUJETE VĚDĚT!

Start běhu, který bude na 5 či 10 kilometrů (délku běhu si můžete zvolit), je naplánován na sobotu 26.5.2018 v 10:00 na Sokolském ostrově. A protože součástí klubu jste i VY – rodiče, sourozenci, fanoušci a partneři, tak Vás vyzýváme, přijďte si zaběhat s námi! Za každý uběhnutý kilometr pošle generální partner běhu společnost OIG POWER s.r.o. do fondu Jihočeské naděje 50 Kč. Celkově tedy můžete jako jednotlivci poslat jihočeským talentům 250 Kč, potažmo 500 Kč.

Registrujte se na webu nadace a nezapomeňte do kolonky klub nebo město připsat „HC Motor“. Díky tomu nebudete muset platit žádné startovné a poběžíte pod naší hlavičkou. Ideální oblečení by mělo obsahovat znak Motoru, ale pro start to není podmínkou.

Po registraci obdržíte e-mail, abyste uhradili startovné. To však neplaťte (pokud jste při registraci napsali do kolonky klub nebo město "HC Motor"), start vám bude umožněn i bez zaplacení.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....