Banes Motor České Budějovice
09.06.2018, Filip Kortus

Motor na volejbalovém turnaji podpořil Bazalku

Ani na dalším ročníku benefičního volejbalového turnaje pro Bazalku nechyběl českobudějovický Motor. Trojice mladíků Petr Kváča, Jakub Doktor a Ondřej Kachyňa v sobotu hrála pro dobrou věc, výtěžek z turnaje putoval na pomoc pro klienty Bazalky.

E.ON Beach Arena na sídlišti Vltava hostila další ročník benefičního turnaje ve volejbale pro centrum Bazalka. Ani letos na něm nechyběli hokejisté Motoru, kteří vytvořili tříčlenný tým. Turnaj jsme si užili, bavilo nás to. Rádi jsme pomohli dobré věci," komentoval jeden ze tří zástupců Motoru Jakub Doktor.

V našlapané volejbalové konkurenci to měli hokejisté těžké. "Výsledkově se nám úplně nedařilo. Snažili jsme se dobře pohybovat, ale v rukách to není. Musíme potrénovat," usmíval se Doktor po skončení charitativní akce.

Volejbal byl pro hráče v průběhu náročné letní přípravy zpestřením. "Letní příprava není lehká, ale jsme s ni spokojeni. Má to šťávu, připraví nás to," chválí si bojovný útočník.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....