Banes Motor České Budějovice
11.06.2018, Tisková zpráva

Velký výprodej motoráckých mikin ve Fanshopu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Během června si můžete rozšířit váš motorácký šatník, a to za velmi příznivé ceny! Fanshop uspořádal velký výprodej a připravil si pro vás zajímavé akce. Nabídka platí do vyprodání zásob nebo do konce června.

Máte rádi hokej v teple a pohodlí? V motoráckých mikinách se vám bude fandit jako v bavlnce. Při koupi pánské či dámské mikiny dostanete dětskou mikinu zcela zdarma.

A nebo raději rovnou dvě dětské? Protože při koupi jedné dostanete druhou zdarma, a to si pište, že děti mají rády pestrý šatník.

Tímto ale slevové šílenství nekončí. S výraznou slevou až 50 % pořídíte i různé fanouškovské předměty, suvenýry a v neposlední řadě i retro dresy. Chystáte se na léto? A už máte svoji motoráckou osušku, ke které dostanete ručník zcela zdarma? A co třeba stahovací pytle, plavky nebo batohy? To vše teď se super slevou!

Užívejte si začátek léta a nezapomeňte se během něj připravit na nadcházející sezónu! Navštivte náš fanshop nebo e-shop a udělejte si radost něčím pěkným v barvách Motoru.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....