Banes Motor České Budějovice
12.09.2018, Dominik Zajan

Zase tam byly pasáže, které nebyly dobré, povídal po zápase Zdeněk Kutlák

V první minutě tečoval nahození Davida Gilberta a otevřel skóre zápasu. V devatenácté minutě zápasu přihrál na gól Lukášovi Endálovi, který zvýšil na 4:0. Zdeněk Kutlák zažil povedený zápas proti pražské Slavii.

Dnes jste odehráli výborný zápas, jak byste ohodnotil váš týmový výkon?

Ten začátek zápasu byl dobrý, ale zase tam byly pasáže, které nebyly úplně dobré. Výsledek 5:0 je sice pěkný, ale Slavia měla svoje šance. Kdyby byla efektivní jako Jihlava, tak bychom se zapotili víc.

Povedl se vám začátek utkání. V úvodní minutě jste si připsal branku, která padla v přesilové hře. Jak se vám dnes hrálo?

Na tom začátku se mi hrálo dobře. Pak jsme měli tu pasáž, kde jsme usnuli nebo plácali ten puk, pak už to nebylo úplně dobré.

Po většinu zápasu jste byli lepším týmem. Co jste si řekli v kabině před začátkem utkání?

To, co si říkáme skoro před každým zápasem, ale dnes jsme hodně vytěžili z toho začátku a z toho, že jsme dali v úvodních sedmi minutách tři góly. To ovlivnilo celý zápas.

Výborně zachytal znovu Jan Strmeň. Jak byste ohodnotil jeho výkon?

Dnes byl bezchybný. V plno situacích nás podržel, takže klobouk dolů.

Dnes byla v Budvar aréně znovu výborná kulisa. Očekávali jste takovou návštěvu?

Samozřejmě, ty diváci chtěli vidět, jak se bude reagovat po tom zápase v Jihlavě. A doufám, že jsme to alespoň trochu odčinili, i když té práce je tady pořád hodně.

Zdeněk Kutlák proti Slavii

Body: 2 (1+1)
Střely na branku: 3
Zblokované střely: 0
+/-: +2
Čas na ledě: 20:44

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....