Banes Motor České Budějovice
11.11.2018, Denisa Józsová

Reprezentační pauza je u konce! Do Budvar arény přijede Kadaň

Po dlouhých devíti dnech, kdy byly přerušeny nejvyšší hokejové soutěže, se do programu vrací Chance liga! První zápas po reprezentační pauze odehrají České Budějovice na domácím ledě, kam přijede jako soupeř Kadaň. Jihočeši jistě budou chtít přerušit sérii dvou porážek v řadě. Vstupenky na utkání můžete kupovat ZDE. Pokud se nemůžete dostavit na samotné utkání, budete ho moci sledovat skrze textový přenos nebo živě.

SK Trhači Kadaň

Kadaň je v této sezóně pasována do jasného outsidera, což je hodně způsobeno tím, že ještě před začátkem sezóny nevěděla, zda bude Chance ligu hrát. Dlouho dobu okupovala poslední pozici, jenže v posledních kolech se Trhači celkem zvedli. Celkem jim tedy patří čtrnáctá, předposlední, příčka. Horší je jen Ústí nad Labem. Kadaň má naprosto nejhorší útok i obranu. Tým ze severozápadních Čech vstřelil pouze čtyřicet pět branek a zároveň jich inkasoval hned devadesát čtyři. Ústí, které má druhou nejhorší obranu, jich dostalo 83.

Co se týče týmových statistik, nejsou na tom Trhači tak zle. Přesilové hry mají o něco lepší než Motor, jelikož v nich nasázeli sedmnáct branek a úspěšnost využití početních výhod je 14,29%. Oslabení jsou na tom hodně podobně, zde je Kadaň čtvrtá od konce. Inkasovala v nich dvacet dva gólů a celková úspěšnost činí 80,36%. V sestavě Trhačů lze vidět na hostování budějovického Ondřeje Šulka, jenž si zde zatím připsal sedm bodů za pět branek a dvě asistence. V rámci týmové produktivity mu patří páté místo.

Zdroj: www.skkadan.cz

Posledních pět zápasů

Kadaň - Vsetín 1:2sn
Benátky nad Jizerou - Kadaň 1:3
Kadaň – Jihlava 3:5
Slavia - Kadaň 2:3sn
Kadaň - Přerov 3:4

Sestava z utkání proti Přerovu:

Kuchař (Štěpánek) – Trefný, Novák, Blaha, J. Holý, Grebeňuk, Popela – Maršoun, Kůs, Klíma – Chlouba, Rindoš, Šulek – J. Müller, Helt, Rezek – Homer, Tupý.


22. kolo

ČEZ Motor České Budějovice

SK Trhači Kadaň

Pondělí 12. listopadu, 17:30, Budvar aréna

Z tábora Českých Budějovic

To České Budějovice mají opačné starosti. V současné době totiž stále vedou tabulku druhé nejvyšší české soutěže, ale jejich náskok se již značně ztenčil. Z původních osmi bodů jsou to už jen body čtyři. Celkem mají Jihočeši na kontě čtyřicet tři bodů. Motor má také druhou nejlepší obranu a třetí nejlepší útok v lize. V posledním utkání se České Budějovice střetly s Prostějovem na jeho ledě. Tam dokázaly držet vyrovnaný stav jen po první třetině, jinak ve zbytku zápase prohrávaly a padly 3:5. Byla to již druhá prohra v řadě a dá se očekávat, že Jihočeši nebudou chtít připustit třetí porážku v řadě.

Sestava z utkání proti Prostějovu:

Strmeň – Pýcha, Fillman, Vydarený, Plášil, Kachyňa, Pavlin – Beránek, Dančišin, Babka – M. Novák, Šimánek, Čermák – Hrubec, Gilbert, Heřman – Doktor, R. Přikryl, Endál.

Předzápasové okénko Aleše Tottera:

"Říká se, že dobrý tým neprohraje třikrát za sebou. Doufám, že potvrdíme, že jsme dobrý tým a potřetí neprohrajeme. Kadaň se zlepšuje. Hodně jim pomohl příchod brankáře, pozvedli to i Šťovíček s Chloubou, kteří přišli z Chomutova. V posledních zápasech pravidelně bodovali. Po několikadenní pauze bez zápasu bude klíčové, kdo rychleji chytí zápasové tempo a rytmus hry. Doufám, že budeme připraveni a půjdeme si pro tři body. Nic jiného nebereme. Kromě mládežnických reprezentantů budeme mít kompletní kádr, hrát už budou i Kutlák a Bradley."

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....