Banes Motor České Budějovice
22.11.2018, Tisková zpráva

Charitativní týden Chance ligy i na Motoru!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už třetí ročník Charitativního týdne opět proběhne i v Českých Budějovicích. ČEZ Motor České Budějovice bude při pondělním zápase s Frýdkem-Místkem u vchodů vybírat potřeby pro dětský domov v Boršově nad Vltavou. Nosit můžete zejména kosmetiku, knížky, stolní hry, sportovní náčiní a vybavení všeho druhu (např. pálky a míčky na stolní tenis, boby, cyklo rukavice apod.) a samozřejmě veškeré věci z fanshopu Motoru. Vaší fantazii se ale meze nekladou. Mějte na paměti, že jde o starší děti, takže nenoste plyšáky a podobné hračky pro nejmenší. Vybírat se bude u všech vchodů.
V rámci Charitativního týdne probíhá také internetová aukce hokejových relikvií a zážitků. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Do aukce půjde mimo jiné i podepsaný dres z retro utkání k 90 letům klubu od Mitche Fillmana.

Děkujeme, že s námi pomáháte!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....