Banes Motor České Budějovice
27.01.2019, Redakce

Na Motoru proběhl Týden hokeje

HC Motor České Budějovice ve spolupráci s Českým hokejem pořádal v sobotu 26. ledna na druhé ledové ploše Budvar arény náborovou akci „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“. Celkem si do našeho klubu přišlo vyzkoušet, jaké je to být hokejistou, 32 dětí.

Akce byla zahájena ve 12:00 registrací příchozích dětí s rodiči. Během registrace probíhal souběžně do 12:45 program mimo led ve formě střelby na branku v nedaleké střelnici. Po registraci a programu mimo led se děti s rodiči přesunuli do VIP prostor zimního stadionu, kde proběhla od 12:45 do 13:00 prezentace klubu. Po přesunu zpět k ledové ploše mohli rodiče s dětmi pozorovat ukázkový trénink malých Motoráků ročníku 2011 pod dohledem trenérů a hráče A-týmu Jakuba Doktora, který se celé akce zúčastnil.

Po ukázce malých Motoráků následovala děkovačka směrem ke střídačce, kde už netrpělivě čekaly oblečené děti v reprezentačních dresech se svojí jmenovkou na zádech. Program na ledě poté probíhal od 13:30 do 14:30. Po prvních krůčcích a seznámením s ledem proběhla na středovém kruhu rozcvička, poté následovalo sbírání předmětů na ledě. Po sesbírání veškerých věcí na ledě byly děti rozděleny do čtyř skupin. Jedna skupina střílela na branku. Druhá skupina hrála zábavné hry jako babu nebo propichování bublin z bublifuku, třetí projížděla opičí dráhu a čtvrtá si hrála na zvířátka formou základů bruslení. Závěrečná část akce proběhla na středovém kruhu, kde proběhlo i společné foto. Nesměl chybět ani závěrečný pokřik. Po pokřiku odjely děti z ledu a tím náborová akce „Týden hokeje – Pojď hrát hokej“ ve 14:30 skončila.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....