Banes Motor České Budějovice
11.07.2019, Tisková zpráva

Generálním partnerem Motoru i nadále společnost ČEZ!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dlouholeté partnerství českobudějovického hokeje a společnosti ČEZ pokračuje. I v sezoně 2019-20 bude Motoru dodávat energii největší česká energetická společnost, a to se týká jak A týmu, tak i mládežnického hokeje. "ČEZ byl u toho, když jsme hokej v Českých Budějovicích dávali opětovně dohromady a jsme moc rádi, že naše partnerství pokračuje i pro sezonu 2019-20. Bereme společnost ČEZ jako jeden ze základních stavebních kamenů mezi našimi partnery," pravil spokojeně po podpisu smlouvy generální manažer ČEZ Motoru České Budějovice Stanislav Bednařík.
ČEZ přispěchal napomoci k záchraně českobudějovického hokeje v roce 2013 a od té doby se objevuje i v názvu českobudějovického klubu. "Rozhodující motivací pro obnovení smlouvy bylo naše krédo, že pomáháme tam, kde působíme. Do Českých Budějovic, respektive jižních Čech, kde provozujeme elektrárnu Temelín, zkrátka profesionální hokej patří. A my jsme hrdí na to, že jsme byli u jeho obnovy, a věříme v návrat do extraligy," vysvětlil Bohdan Zronek, člen představenstva a ředitel divize jaderná energetika Skupiny ČEZ. Díky prostředkům společnosti ČEZ funguje velmi dobře také mládežnická základna Motoru, která patří mezi Akademie Českého hokeje a její vysokou úroveň potvzují nejen úspěchy, jako loňský mistrovský titul staršího dorostu, ale zejména vysoký počet mladých hokejistů, z nichž ti nejlepší dostávají velký prostor i v A týmu Motoru.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....