Banes Motor České Budějovice
02.12.2020, Adam Pavlíček

ENYAQ Hockey League: Do týmu se připojí také Václav Karabáček

2. prosince od 19:00 probíhal draft gamerů do esportové ligy ENYAQ. Druhý ročník ENYAQ HOCKEY LEAGUE se odehraje exkluzivně na platformě PlayStation 4 ve hře NHL 21. Právo dvou výběrů měl v draftu každý extraligový tým, který tak doplnil řady a zkompletoval tým pro nadcházející ročník. Českobudějovický Motor sáhl po hráčích, které dobře zná.

ENYAQ Hockey League, jediná oficiální esport soutěž v České republice ve hře NHL, má za sebou draft pro nadcházející ročník. Ligy se účastní všechny týmy, které působí v extralize. Oproti minulému roku došlo jen k jedné změně - Motor vystřídal Kladno. Do týmu tak přišel Martin Tejček, který ještě v kladenském dresu bral v uplynulé sezoně druhé místo. Rozhovor s ním jsme vám zprostředkovali nedávno, připomenout si ho můžete na tomto odkaze.

Nyní, po draftu, je tedy jasné, kdo Martina Tejčka v týmu doplní. V prvním kole Motor sáhl po Václavu Karabáčkovi, kterého českobudějovičtí příznivci určitě znají. Jde právě o toho Václava Karabáčka, který nastupuje v motoráckém A-týmu. V ENYAQ lize bude působit pod přezdívkou Karabina.

Ve druhém kole Motor sáhl také po hráči, který má zkušenosti z českobudějovického prostředí. Trojkou v týmu bude Vojtěch Krcho, který prošel mládežnickými kategoriemi Motoru, ještě minulý rok hrál za juniorský tým. "Ambice mám nejvyšší, nebudu chtít být otloukánek. Uvidíme, co vše to bude obnášet. Moc se na to těším," řekl ihned po draftu. Reprezentovat bude pod přezdívkou Krchy11.

Zpětně můžete celý draft zhlédnout zde.

Konečné složení týmu pro nadcházející ročník ENYAQ Hockey League: Martin "Tejky" Tejček, Václav "Karabina" Karabáček, Vojtěch "Krchy11" Krcho.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....