Banes Motor České Budějovice
04.05.2020, Klub

Extraligové permanentky s velkou slevou pro věrné!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — To, o čem všichni fandové snili od roku 2013, je tady! ČEZ Motor České Budějovice je konečně v extralize a i nadále potřebuje podporu svých nejvěrnějších fanoušků. Těmi jsou od znovuzrození klubu jedoznačně permanentkáři. Ty, kteří měli permanentku v uplynulé sezoně, jsme se letos rozhodli odměnit ještě víc, než bylo obvyklé. I proto, že jste letos přišli o play-off, které bylo součástí permanentky, vystoupala věrnostní sleva až na 1100 Kč oproti plné ceně! Rozhodli jsme se také, že budete mít letos možnost volby, zda chcete permanentku na celou sezonu, včetně případného play-off, nebo se prozatím spokojíte jen se základní částí. Veškeré informace o cenách permanentek, ale i vstupenek, pro sezonu 2020-21 najdete níže.

Prodej permanentek (zatím) jen on-line

Dosavadní permanentkáři mají své místo rezervované do 3. července, do té doby stačí zadat své číslo permanentky do on-line prodeje, zaplatit a permanentku si můžete nechat v systému poslat poštou, případně bude později k vyzvednutí v pokladně Budvar arény. Vše lze pohodlně vyřídit ZDE. Všichni ostatní si mohou vybírat ze zbylých volných míst. Prodloužit permanentku on-line si však mohou jen ti, kteří ji měli zakoupenou jako fyzické osoby, nikoli jako osoby právnické. Takoví musí poslat objednávku na klub@hcmotor.cz, případně musí přijít s objednávkou na sekretariát. Tam bude probíhat i přímý prodej, ale nejdříve v červenci, po uvolnění vládních opatření. Je třeba tedy využít rezervace on-line, případně se spojit s pane Firmanem viz kontakt níže.

Kupovat lze permanentky na celou sezonu, nebo jen na základní část. Tuto volbu necháváme na vás. Je ale třeba mít na paměti, že pokud zvolíte variantu pouze na základní část a Motor postoupí do play-off, budete mít šanci koupit si přednostně lístek na zápas play-off na své místo pouze on-line a v časovém okně, které může být pouze několik hodin! Vzhledem k tomu, že počet zápasů play-off nelze dopředu odhadnout, nebude možné koupit permanentku na celé play-off, dokupovat se budou pouze jednotlivé lístky!

Můžete pomoci klubu víc?

Nemálo fanoušků se zajímalo o možnost přispět Motoru v těžké době, kdy klub po postupu do Tipsport extraligy potřebuje budovat také extraligový kádr, ale vyjednávání s partnery je výrazně ztížené situací kolem koronavirové krize. Takovou pomocí by pro Motor mohlo být vaše členství v prémiovém Klubu 1928. Za 12 000 korun můžete získat nejen vstup na všechny zápasy všech fází soutěže, k tomu ale dostanete i občerstvení v každém zápase, první extraligový dres novodobého Motoru (navíc je možný i bez reklam!) a kromě toho i pozvánky na veškeré klubové akce (například týmové divadlo, kino, rozlučka s hráči atp.) Chápeme, že tato možnost není pro každého, pro ostatní připravujeme šanci přispět pomocí památeční vstupenky na první extraligový zápas, kterou začneme prodávat v červenci.

Uvolňování permanentek a případná kompenzace

Věříme, že permanentkami naši fandové v extralize zaplní podstatnou část stadionu, budeme ale moc rádi, pokud v případě, že nebudete moci přijít, pošlete pomocí aplikace Motor České Budějovice pro iPhony i telefony se systémem Android svou permanentku kamarádovi, případně uvolníte své místo zpět do prodeje (za což můžete získat do aplikace odměnu). Zároveň si uvědomujeme, že teoreticky může nastat i situace, kdy fandové rozhodnutím vlády nebudou moci na utkání přijít, v takovém případě se určitě nemusíte bát permanentky kupovat, protože počítáme s možnými případnými kompenzacemi za jednotlivé zápasy, které by se hrály nuceně bez vaší účasti.

Permanentky na kompletní sezonu 2020-21

Permanentní karta je platná pro všechny domácí zápasy v základní části Tipsport extraligy ledního hokeje a všechny případné zápasy play-off.


Kategorie            Základní cena        Dosavadní permanentkáři
Klub 1928            12000 Kč                   -
I. kategorie          7000 Kč             5900 Kč
II. kategorie         6000 Kč             5000 Kč
Stání                 3800 Kč             3100 Kč
Fanklub                     -             2500 Kč

Permanentky na základní část sezony 2020-21

Permanentní karta je platná pro všechny domácí zápasy v základní části Tipsport extraligy ledního hokeje.


Kategorie            Základní cena        Dosavadní permanentkáři
I. kategorie         6000 Kč              5000 Kč
II. kategorie        5400 Kč              4500 Kč
Stání                3300 Kč              2700 Kč

Ceny vstupenek na základní část sezony 2020-21


Kategorie            Základní cena
I. kategorie         260 Kč
II. kategorie        220 Kč
III. kategorie       200 Kč
Stání                180 Kč
Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 Kč.

Ceny vstupenek na případné play-off 2021


Kategorie            Základní cena
I. kategorie         440 Kč
II. kategorie        420 Kč
III. kategorie       400 Kč
Stání                380 Kč
Ceny platí při nákupu do 48 hodin před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 Kč.

Rozdělení kategorií vstupenek a permanentek

Kategorie            Sektory
I. kategorie         A2, A3, A4, C3, C4, C5
II. kategorie        A5, A6, B2, B3, B4, B5, C1, C2, C6, C7, D1, D2
III. kategorie       D3, D4
Stání                D5
  • Děti do 130 centimetrů a do 6 let věku mají vstup na zápasy základní části zdarma! Neplatí pro utkání play-off!
  • Při nákupu permanentky na sekretariátu nelze použít platební kartu!
  • V případě jakýchkoliv dotazů na permanentní vstupenky vám je rádi zodpovíme na e-mailu klub@hcmotor.cz nebo na telefonu +420 606 877 674, p. Firman. Pokud máte problémy s permanentkami zakoupenými on-line, pište na e-mail info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232.
  • Sociální sítě

    Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....