Banes Motor České Budějovice
28.01.2020, Filip Kortus

Potřetí v lednu se Motor utká s Litoměřicemi

Stejně jako venku, tak i doma Motor zvládl tři utkání v řadě s moravskými soupeři a už s předstihem si zajistil první místo v tabulce po základní části. Před play off ale zbývá ještě odehrát plno kol a v tom nadcházejícím se Jihočeši představí na ledě Litoměřic. Utkání startuje v 17:30 a sledovat ho můžete na streamu či v online textového přenosu.

HC Stadion Litoměřice

Jednou z největších krizí v sezoně si v posledních dnech prochází hokejisté Stadionu Litoměřic. V posledních pěti kolech neuhráli ani jeden bod a postupně se propadli až na šesté místo tabulky Chance ligy. Naposledy těsně padli na ledě Poruby, kde sice vedli, ale o body kvůli špatné desetiminutovce ve druhé třetině přišli.

Největší hvězdou kališníků je bezesporu kapitán týmu Daniel Voženílek. Urostlý útočník je nejproduktivnějším hráčem celé soutěže a výbornou formu potvrdil i v posledním utkání, kdy obstaral obě branky svého týmu. Daří se i Martinu Kadlecovi s Markusem Korkiakoskim, kteří už překonali hranici čtyřiceti bodů.

Sestava Litoměřic z posledního utkání proti Porubě:

Škorpík – Marcel, L. Doudera, Jebavý, Baláž, Strejček, Bártek – M. Kadlec, Jícha, Voženílek – M. Beran, Helt, Korkiakoski – M. Havelka, Brabenec, Kangas – D. Sklenář, Kropáček.


47. kolo

HC Stadion Litoměřice

ČEZ Motor České Budějovice

středa 29. ledna 2020, 17:30, Kalich aréna

Z tábora Motoru

Famózní jízda hokejistů Motoru pokračuje i v nadstavbové části, kde vyhráli už třináct zápasů ze šestnácti odehraných. Naposledy porazili po prodloužení Zubry z Přerova, čímž si s velkým předstihem zajistili první místo po základní části. Už teď je tak jisté, že v play off je bude čekat soupeř z předkola. První start si proti Přerovu připsal útočník Adam Raška, který nastupoval na pozici centra čtvrté formace.

Sestava Motoru z posledního utkání proti Přerovu:

Strmeň – Pýcha, Allen, Vydarený, Babka, Suchánek, Lytvynov – Christov, Venkrbec, Holec – Šimánek, J. Kloz, Z. Doležal – M. Novák, Gilbert, Endál – Michnáč, Raška, Prokeš – Beránek.

Předzápasové okénko Aleše Tottera:

"Zápas v Litoměřicích je součástí náročného programu, hrajeme znovu po jednom dni volna. Utkali jsme se s nimi před devíti dny, takže poměrně dobře víme, co od nich čekat. Musíme se mnohem lépe pohybovat než tomu bylo proti Přerovu, hrát jednodušeji a dávat si kotouč přesně na hůl. Máme pasáže, kdy střídáme dobré věci s horšími, což je třeba ustálit a nemít. Chceme více srovnat hru a nevypadávat z rytmu. Naším cílem je podat vyrovnaný výkon."

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice