Banes Motor České Budějovice
05.08.2020, Filip Kortus

Přihlašování na podzimní kurz Motorácké brusličky je spuštěno

Přihlašte svou malou ratolest do podzimního kurzu školky bruslení, kde se naučí základy bruslení či zdokonalí již získané dovednosti formou cvičení nebo zábavných her. Chceme, aby děti bruslení na ledě bavilo a vytvořily si k němu pozitivní vztah. Pro letošní sezonu 2020/2021 je školka bruslení určena pro děti ročníku 2012 - 2016.

Podzimní kurz začne předběžně v neděli 18. října od 14.30 - 15.30 hod. na druhé ledové ploše Budvar arény a potrvá až do neděle 20. prosince. Tréninky budou probíhat každou neděli. Kurz se skládá z 10 tréninků za 1000 Kč splatných na první hodině v prostorách střídačky na druhé ledové ploše Budvar arény. S sebou na led vezměte nepromokavé oblečení a rukavice, lyžařskou nebo hokejovou helmu, tkaničkové brusle a pití.

Přesný rozpis tréninků bude doplněn začátkem září na www stránkách Motorácké brusličky, kde najdete veškeré informace - https://motorackabruslicka.estranky.cz/.

Přihlašování probíhá výhradně přes mail - motorackabruslicka@seznam.cz ve formátu jméno, příjmení a datum narození dítěte.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice