Banes Motor České Budějovice
29.01.2020, Marek Baloun

První třetina se nám nevydařila, prohlásil i po vítězné brance Beránek

Skóre utkání otevřel už ve 3. minutě a jeho branka se ukázala jako vítězná. Pro mladého Martina Beránka to byla letos šestá trefa, díky které bral Motor za každou třetinu jeden bod a Milan Klouček pátou nulu k tomu. Útočník, který figuruje na soupiskách hned tří týmů po výhře však nebyl s výkonem úplně spokojen.

Martine, jak byste dnešní zápas zhodnotil?

První třetina se nám úplné nevydařila. Ačkoliv jsme vyhrávali po ní 1:O, tak si myslím, že jsme jí neodehráli dobře. Soupeř měl hodně šancí proti nám, pak jsme se zvedli a zbylé dvě třetiny jsme hráli lépe a došli jsme si pro myslím zasloužené vítězství.

Vy jste ale hned v úvodu skóroval, můžete tu branku popsat?

Nějak to vyplynulo na modré. "Čenda" Pýcha mi to dal do protiútoku. Asi tam [soupeřovi] střídali beci, protože si ke mě hned nepřistoupil, tak jsem to zkusil propálit mezi nohama a naštěstí to tam spadlo.

Vy jste během zápasu hodně napadal a vybojovával puky, je to to, co po Vás trenér chce?

Přesně tak. To je můj úkol, s tím jsem ztotožněn a baví mě to.

Martin Beránek proti Litoměřicím:

Body: 1+0
+/-: +1
Střely na branku: 2
Čas na ledě: 09:57

Jak moc těžké byly Litoměřice jako soupeř?

Ty jsou těžké vždycky. Dobře bruslí, hodně napadají, jsou šikovné a vždycky je to s nimi těžké.

Čeká nás v dalším zápase Chomutov, co od něho čekat?

Už jsme s ním taky letos jednou prohráli. Dobře bruslí, hrají hodně do těla, jsou šikovní, mají dobré přesilovky. Myslím si, že když podáme stejně dobrý výkon, jako v posledních dvou třetinách tady, tak si dojdeme pro vítězství.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....