Banes Motor České Budějovice
22.10.2020, Klub

Vydražte retro dresy, pomůžete dobré věci

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Zkraje roku jsme připomínali dva velké úspěchy českobudějovického hokeje - postup a vítězství v poháru. Speciální retro dresy z tohoto utkání, ve kterém Motor porazil Litoměřice, nyní můžete vydražit. Výtěžek z aukce tentokrát půjde na nadační fond NADĚJE PRO ERIČKA, který založil bývalý českobudějovický obránce Milan Nedoma.
Aukce probíhá jako tradičně na portálu sportovniaukce.cz. Vyvolávací cena za hraný vyšívaný dres s nápisem "Slavoj", k němuž každý nový majitel dostane i certifikát pravosti, je 1600 Kč.

A proč se klub rozhodnul věnovat výtěžek nadačnímu fondu "Naděje pro Erička"? To je jednoduché, jeho zakladatelem je bývalý vynikající českobudějovický obránce a český reprezentant Milan Nedoma. Ten hájil barvy našeho klubu osm sezon a dodnes drží klubový extraligový rekord v počtu kanadských bodů obránce za sezonu. Jeho vnuk Eriček se bohužel narodil s vývojovou vadou a Milan Nedoma se pomocí fondu rozhodl pomáhat podobně hendikepovaným dětem. Teď pomocí aukce můžete pomoci i vy.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....