Banes Motor České Budějovice
01.12.2007,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Ústí nad Labem 3:6

Motor České Budějovice

Zápas začal velkým odhodláním domácích poprat se o co nejlepší výsledek s vědomím, že hrají pouze na dvě útočné formace proti soupeři, který přijel s polovinou hráčů ročníku 1992.

V deváté minutě 1. třetiny se dostali do přečíslení dva na jednoho domácí Bárta s Benešem a druhý jmenovaný přesně zakončil na 1:0. V té samé minutě však hosté vyrovnali na 1:1. Ve 13. minutě při hře 3 proti 5 hosté zvýšili na 1:2. V zápětí však na druhé straně ujel Jiří Bárta. Po zákroku na něho bylo nařízeno trestné střílení a sám faulovaný ukázkovým blafákem srovnal na 2:2. Minutu poté udeřili opět domácí. Obránce Libor Jirků našel přesnou přihrávkou na modré Tomáše Rouska a ten blafákem dostal domácí do vedení na 3:2. To však bylo ze strany jihočechů všechno. Ve 2. třetiny skórovali pouze hosté a 3. třetina skončila bez branek. A tak konečný výsledek 3:6 odpovídal průběhu zápasu a poměru hráčů obou týmů.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....