Banes Motor České Budějovice
17.10.2008,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Třebíč 6:1

Motor České Budějovice
První třetina byla jasně ve znamení domácích hokejistů. Svoji převahu se jim podařilo vyjádřit i gólově a tím z nich spadla nervozita. V první třetině nejprve skóroval Peter Schneider. Dvě minuty poté zvýšil vedení domácích Jiří Ferebauer. Domácí si poté udrželi gólové tempo a za další dvě minuty stanovil konečný výsledek první třetiny ještě třetím gólem Ondřej Ťoupal.

Ve druhé třetině domácí přeci jen trochu polevili a tempo utkání nebylo vysoké. Hosté se snažili napadat a domácí si hlídali svůj náskok. Nakonec se hostům podařilo v poslední minutě druhé třetiny dát branku. Jejím autorem byl David Křenek.

Ve třetí třetině domácí opět mírně přidali plyn a opět se jim povedlo vstřelit tři slepené branky. Jejími autory byli nejprve Jiří Ferebauer na 4:1. O necelou minuty později Jakub Marek a skóre zápasu uzavřel David Feferle. Zbytek utkání se nesl ve znamení exibice domácích hráčů. Pozitivní je i nízký počet vyloučených hráčů na obou stranách.

Ohlasy po zápasu
Jiří Šrámek, trenér HC České Budějovice: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, podařilo se nám dát tři branky po sobě. Škoda, že jsme ve druhé třetině inkasovali. Ve třetí třetině jsme měli další sérii tří branek a pak si hráči zkoušeli při hře věci, které zkoušíme při tréninku. Naše vítězství je naprosto zasloužené.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....