Banes Motor České Budějovice
Ohlasy po zápasu
Jan Trummer, trenér HC České Budějovice: Dneska jsme odehráli druhé nejhorší utkání v sezóně, z hlediska taktického, dodržování disciplíny, celý zápas jsme propadali. Odehráli jsme pouze solidních deset minut ve druhé třetině. Jinak to bylo hrozné utkání, pochválit můžeme jenom brankáře Havelce, který nás dnes podržel.




Pavel Pýcha, asistent trenéra HC České Budějovice: Bylo to velice těžké utkání, v týmu soupeře máme čtyři hráče na hostování. Začali jsme dost špatně, nebyla to ta hra na kterou jsme byli zvyklí. Málo jsme bruslili a hráli jsme nedůrazně, nedohrávali osobní souboje. V první třetině jsme si nevytvořili moc šancí, Tábor byl lepší. Ve druhé třetině jsme se podstatně zlepšili, hlavně prvních deset minut, kdy jsme hráli opravdu dobře. Vyhráli jsme druhou třetinu a to nám stačilo na vítězství v zápase. Ve třetí třetině se hrálo nahoru dolu. Nebyl to výkon, na který jsme zvyklí, ale vítězství se cení.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....