Banes Motor České Budějovice
25.07.2008,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Znojmo 9:1

Motor České Budějovice
Na první přátelské utkání si vybrali českobudějovičtí junioři příjemného soupeře. Přesto, že sehráli první zápas po čtyřech dnech tvrdé přípravy na ledě, byl jejich výkon dobrý. Domácí měli celý zápas jasnou převahu, kterou dokázali zúročit i brankově. Chvílemi byly k vidění velice pěkné kombinace. Domácí trenéři dali šanci zahrát si zápas celému kádru. Nejlepším hráčem domácích byl Roman Horák, který zaznamenal v prvním zápase sezóny hned tři branky.
Ohlasy po zápasu
Jiří Šrámek, trenér HC Č. Budějovice - Pro kluky, kteří přišli z dorostu, to byl první zápas v této kategorii, navíc po čtyřdenním dvoufázovém tréninku. U některých nám to ukázalo jejich slabosti a přednosti. Více nám ukáží další zápasy, ale určitý obraz jsme si udělali. Soupeř není moc zkušené mužstvo, loni měl problémy se záchranou. Dali jsme dost branek, viděli jsme i pěkné kombinace, někteří kluci si dokázali vyhovět. Za stavu 4:0 jsme zvolnili a už to nebylo ono. Snad kluci, kteří dali branky, dostanou chuť a budou si věřit i v dalších zápasech.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....